Η Pink σε οικογενειακές στιγμές με την κόρη της στην παραλία!

Βόλτα στην παραλία με την μόλις ενός μηνός κόρη της έκανε η Pink με τον σύζυγό της Carey Hart. Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να απολαύσει τον καλό καιρό και τη θάλασσα στο Malibu όπου και μένει. Και για πρώτη φορά πήρε μαζί της και την μονάκριβη κόρη της Willow-Sage.

To ζευγάρι ήταν μέχρι σήμερα ιδιαίτερα προσεχτικό και πολλές φορές έδειχνε την ενόχλησή του απένταντι στα flash των φωτογράφων που ήθελαν να εξασφαλίσουν τις πρώτες φωτογραφίες της μικρής τους κόρης. Σε πρόσφατη μάλιστα εμφάνισή τους στους δρόμους του Malibu, φρόντισαν να έχουν το μωρό τους σκεπασμένο και προστατευμένο από τα αδιάκριτα flash με ένα σεντόνι.

Η γέννηση της Willow Sage έγινε στις 2 Ιουνίου και η ίδια η Pink την ανακοίνωσε από το προσωπικό της twitter. Willow σημαίνει Iτιά και όπως δήλωσε η Pop Star σε σύνεντευξή της στο Αμερικάνικο People είναι ένα από τα αγαπημένα της δένδρα. “Τόσο ευλύγιστό και δυνατό που κανένα καιρικό φαινόμενο δεν μπορεί να του κάνει κακό. Μου αρέσει αυτό το συναίσθημα και θα ήθελα ένα τέτοιο χαραλτηριστικό για εκείνη. Sage είναι η λατινική λέξη για την σοφία. Κάτι το καθαρό, το ιερό. Αν μάλιστα το συνδυάσεις με το επώνυμό της (Hart), τότε πρόκειται για μια ευλύγιστη καθαρή καρδιά” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η μητρότητα έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή της ατίθασης τραγουδίστριας που ομολογεί πως μέχρι να αποκτήσει παιδί η ζωή της ήταν ουίσκι, δάκρια και τσιγάρα. Σήμερα το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει την καθημερινότητά της είναι μύξες, κλάματα και πάνες. Κι όσο κι αν δεν θα άλλαζε με τίποτα το συναίσθημα που της προσφέρει η κόρη της παραδέχεται: “Μου λείπει το ουίσκι”!

Read More

And More