H Pippa καλεσμένη σε γάμο επισκιάζει ξανά την δούκισσα Catherine!

Όταν είσαι η Kate Middleton, η δούκισσα του Cambridge, περιμένεις να έχεις την προσοχή και τα φώτα όλα στραμμένα πάνω σου. Όχι, όμως, όταν η αδερφή σου είναι η Pippa!

Kαι για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ήταν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι σε έναν γάμο πολύ καλών τους φίλων το περασμένο Σάββατο, αλλά τελικά ήταν η Pippa που έκλεψε για μια ακόμη φορά την παράσταση η οποία για έκτη φορά μέσα σε έναν χρόνο εμφανίζεται σε κάποιον γάμο. Ο λόγος; Ότι αυτή τη φορά είχε συνοδό! Πρόκειται για τον Alex Loudon, πρώην παίκτη του κρίκερ και νυν στέλεχος τράπεζας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ανθρώπους του στενούς περιβάλλοντος της Pippa, η σχέση τους είναι τόσο σοβαρή ώστε ο επόμενος γάμος στον οποίο θα παρευρεθεί η Pippa ίσως να είναι και ο δικός της!

Επιπλέον, το κυριακάτικο φύλλο της Daily Mail, έγραφε ότι η 28χρονη αδερφή της δούκισσας έχει ήδη μεταφέρει κάποια από τα πράγματά της στο σπίτι του συντρόφου της κι έχει και κλειδιά.


Η Pippa με μια ιδιαιτέρως κομψή εμφάνιση συνοδευόμενη από τον σύντροφό της

Στον ίδιο γάμο η Pippa εμφανίστηκε με ένα μεσαίου μήκους φόρεμα από τον καναδό σχεδιαστή Erdem και παπούτσια του οίκου Bennett. Η δούκισσα συνοδευόταν από την φίλη της Louise Aubrey- Fletcher καθώς ο πρίγκιπας William είχε φτάσει πολύ νωρίτερα στον γάμο των φίλων του Thomas Sutton και Harriet Colhurst.


Και οι νεόνυμφοι…

Όσον αφορά την σχέση του συντρόφους της Pippa με τους δικούς της ανθρώπους; Αυτό τον μήνα, ο σύντρφος της Pippa παρευρέθηκε σε δείπνο που δόθηκε για τα γενέθλιά της στο ιταλικό εστιατόριο Locanda Ottoemezzo μαζί με τους γονείς της, τον William και την Kate. Μάλιστα, ακούγεται ότι τον συμπαθούν πολύ. Λέτε να δούμε σύντομα και τον γάμο της Pippa;

Read More

And More