Έχει σχέση με παντρεμένο η Pippa Middleton;

Μπορεί η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας να προσπαθεί να γλυτώσει τα σκάνδαλα, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν τα καταφέρνει. Αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για την Pippa Middleton, την αδελφή τους Δούκισσας Catherine που φαίνεται πως τα έχει μπλέξει με ένα παντρεμένο.
Μπορεί η συμπεριφορά της Pippa και όλα όσα έχουν ακουστεί για την εμφάνισή της, να έχουν βάλει σε μπελάδες το παλάτι, αλλά σίγουρα αυτή η είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου θα προκαλέσει πονοκέφαλο στην βασίλισσα Ελισάβετ.
Πώς έχουν, όμως, τα πράγματα;
Μετά το χωρισμό της από τον Alex Loudon, η Pippa βρήκε αμέσως παρηγοριά στην αγκαλιά του τραπεζίτη του City του Λονδίνου και γόνου βαθύπλουτης οικογένειας Ben Goldsmith. Ο Ben μπορεί να μοιάζει με τον ιδανικό σύντροφο για την 27χρονη Pippa, αλλά είναι παντρεμένος με μια πλούσια σύζυγο, την Emma Rothschild με την οποία έχει και παιδιά.
Η Pippa και ο Ben σύμφωνα με τα δημοσιεύματα γνωρίστηκαν στις 13 Οκτωβρίου, σε ένα πάρτι όπου είχε πάει με τον πρώην σύντροφό της Alex Loudon. Από τότε οι δυο τους μιλάνε συνεχώς στο τηλέφωνο, στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλο και βγαίνουν συχνά για φαγητό.
Αξίζει, βέβαια, να αναφέρουμε ότι η Pippa δεν έγινε το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Ben, αφού σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, ο τραπεζίτης έχει προβλήματα στο γάμο με την σύζυγό του. “Η Kate συμβούλεψε την Pippa να μείνει μακριά του”, αναφέρει άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον.

Read More

And More