Shakira – Gerard Piqué: Έγιναν γονείς!

Ένα πανέμορφο αγοράκι απέκτησαν χθες η Shakira και ο σύντροφός της Gerard Piqué. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε μέσω του twitter του, το ευχάριστο νέο, αναφέροντας πως ο μικρός και η μαμά του να είναι και οι δύο πολύ καλά.
“Ο γιος μας γεννήθηκε! Είμαστε πολύ χαρούμενοι! Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματά σας”, έγραψε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα στο twitter του και τα μηνύματα που πήρε έπεσαν βροχή.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα στην “Daily Mail” το ζευγάρι που αυτές τις μέρες έκανε τις διακοπές του για τις γιορτές είναι πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο. Ο φωτογραφικός φακός, είχε απαθανατίσει πριν λίγες μέρες την έγκυο Shakira για ψώνια και εκείνη έλαμπε από ευτυχία.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως ακόμη το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την έλευση του μωρού, με μερικά από τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης να αναρωτιούνται αν αληθεύει, δεδομένου ότι η χθεσινή μέρα για τους Ισπανούς ήταν κάτι σαν την Πρωταπριλιά και ονομάζεται “Dia de loes Santos Innocentes “και ίσως ο Pique να θέλησε να κάνει ένα αστείο σε όσους τον ακολουθούν στο twitter.

Read More

And More