J. Aniston – B. Pitt: Βιβλίο για το χωρισμό τους αποκαλύπτει ότι εκείνη τον έδιωξε από το σπίτι!

Νέο βιβλιο-ντοκουμέντο που αναφέρεται στον πολυσυζητημένο χωρισμό της Jennifer Aniston και του Brad Pitt ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. Ο λόγος για το βιβλίο του Arnon Milchan, παραγωγού της ταινίας “Mr and Mrs Smith”, που στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσει ο Brad Pitt την Angelina Jolie και να χωρίσει την Jennifer Aniston.

Tο βιβλίο, το οποίο αναμένεται να γίνει best seller, έχει τίτλο “Confidential-the life of secret agent turned Hollywood tycoon” και αναφέρεται για πρώτη φορά στη γνωστή ταινία, που έγινε αιτία για ένα από τα μεγαλύτερα διαζύγια του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με τον παραγωγό, στο αρχικό cast περιλαμβανόταν η Nicole Kidman και όχι η Angelina Jolie. Όταν, όμως, εκείνη πέρασε από τις οντισιόν μαγεψε τον γνωστό ηθοποιό του Χόλιγουντ. Ο Brad άρχισε να μιλά σε όλους για την αύρα της, την μοναδική ομορφιά της και την προσωπικότητά της και χάρηκε πολύ όταν έμαθε ότι θα ενσαρκώσει το ρόλο της Mrs Smith.

Δες το video από την ταινία:

Στην ταινία, η χημεία τους ήταν πολύ δυνατή και οι δυο τους ερωτεύτηκαν. Όταν λίγο αργότερα, ο Brad ανακοίνωσε στην Jennifer ότι είναι ερωτευμένος με την Angelina, εκείνη τον πέταξε έξω από το σπίτι και του ζήτησε διαζύγιο. Ο Pitt έφυγε και επέστρεψε μονο για να πάρει κάποια τελευταία πράγματά του, πριν μετακομίσει στο σπίτι του παραγωγού του στο Los Angeles.

Η συνέχεια μετά από αυτό είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους… O Brad είναι τα τελευταία χρόνια με την Angelina και έχουν κάνει μια μεγάλη οικογένεια, χωρίς να έχουν παντρευτεί ακόμη, ενώ η Jennifer ζει τη ζωή της και αλλάζει συνεχώς συντρόφους.

Read More

And More