O Brad Pitt εξομολογείται: “Ο γάμος μου με την Jennifer ήταν βαρετός!”

Σαν “βόμβα” έσκασε η συνέντευξη-εξομολόγηση του Brad Pitt, ο οποίος αναφέρθηκε στο γάμο και το χωρισμό του με την Jennifer Aniston, αλλά και στη σχέση του με την Angelina Jolie.
O διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ που τόσο επιμελώς είχε αρνηθεί να αναφέρει τους λόγους χωρισμού του με την Jennifer Aniston, “έσπασε” τη σιωπή του και μίλησε για όλους και για όλα. Σε συνέντευξη του στο περιοδικό “Parade” παραδέχτηκε ότι ο γάμος του με την Jennifer δεν είχε και τόσο ενδιαφέρον και πως αναγκαζόταν να προσποιείται, ενώ τα πράγματα με την Angelina είναι διαφορετικά.

“Στη δεκαετία του ’90 προσπαθούσα να κρυφτώ και να μείνω μακριά από την κακοφωνία της δημοσιότητας. Άρχισα να βαριέμαι να κάθομαι στον καναπέ με ένα τσιγάρο και να κρύβομαι. Ήταν αξιολύπητο. Προσπαθούσα να βρω μια ταινία για μια ενδιαφέρουσα ζωή, αλλά δεν είχα μια ενδιαφέρουσα ζωή. Νομίζω ότι ο γάμος μου (σ.σ. με την Jen) έχει να κάνει με αυτό. Στο γάμο προσπαθούσα να προσποιηθώ κάτι που δεν υπήρχε”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για την Angelina, ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπό της αυτό που έψαχνε. “Ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που έχω κάνει είναι ότι έδωσα στα παιδιά μου για μητέρα την Angie. Είναι τέλεια μητέρα. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που την έχω”, είπε και παραδέχτηκε ότι τώρα πια είναι ικανοποιημένος από τη ζωή του και κάνει αληθινές επιλογές.

Read More

And More