Brad Pitt: Επιβεβαιώνει ότι θα το πάρει το κορίτσι και δηλώνει: “Τα παιδιά μου με κάνουν να νιώθω γέρος”

“Τα παιδιά μου με κάνουν να νιώθω γέρος”! Αυτή είναι η δήλωση του πατέρα 6 παιδιών Brad Pitt στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας στο Λονδίνο!


Ο χολιγουντιανός super star ομολόγησε ότι το να φροντίζει τα 6 παιδιά (εδώ εικονίζεται με τα 4 από τα 6) που έχουν με την επίσης super star Angelina Jolie είναι πολύ πιο δύσκολο από τις μελανιές που αποκτά στα γυρίσματα ταινιών δράσης!

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας “Killing Them Softly” ο 48χρονος ηθοποιός δήλωσε για το μεγάλωμα των 6 παιδιών του: “Πονάει; Φυσικά! Δεν έχω πια γόνατα, η πλάτη μου τρίζει! Το να ετοιμάζω τα παιδιά για το σχολείο είναι τόσο επίπονο όσο και το να κάνω την ταινία!”

Μεταξύ άλλων, ο Pitt επιβεβαίωσε ότι εκείνος και η Angelina θα παντρευτούν, όμως υπάρχουν ακόμα πολλές ετοιμασίες να γίνουν. Επιπλέον, δεν παρέλειψε να κάνει και ένα σχόλιο για τον φίλο του George Clooney, 51 ετών και το γεγονός ότι δεν παντρεύεται λέγοντας ότι “ο George δεν πιστεύει στους τέτοιους θεσμούς”.

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Pitt με μακριά κόμη στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου δεν έδειχνε και ιδιαίτερα κουρασμένος από τα οικογενειακά… “βάρη”!

Read More

And More