Πηνελόπη Πλάκα: “Έχω το δικαίωμα να ζω την κάθε μου στιγμή, με τους ανθρώπους που επιλέγω!”

Σαν βόμβα έσκασε στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz η σχέση της Πηνελόπης Πλάκα και του Κώστα Αποστολάκη. Οι δυο ηθοποιοί απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό του “Hello!” σε τρυφερά τετ α τετ και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.
Ο Κώστας Αποστολάκης, που χώρισε πρόσφατα από την Αμέλια Αναστασάκη και η Πηνελόπη Πλάκα συνεργάζονται φέτος στο θέατρο, αλλά οι συζητήσεις για το αν είναι τελικά ζευγάρι συνεχίζονται.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Like” η Πηνελόπη Πλάκα απέφυγε να απαντήσει αν έχει ερωτική σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, ωστόσο ανέφερε το εξής: “Έχω το δικαίωμα να ζω την κάθε στιγμή με τους ανθρώπους που επιλέγω. Θέλω να βιώσω την όποια ευτυχία ή δυστυχία μόνη μου”.
Παράλληλα, η ίδια ανέφερε πως δεν την κυνηγούν οι παπαράτσι, ούτε θεωρεί πως ασχολούνται ιδιαίτερα μαζί της, επιτρέποντάς της να είναι αυθόρμητη και αληθινή. Ενώ, για το πώς θέλει να κυλούν τα πράγματα στη ζωή της είπε: “Προκαλώ να έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή μου. Θέλω να υπάρχει ένταση και να ψάχνω λύσεις”.
Διάβασε περισσότερα στο “Like” που κυκλοφορεί!

Read More

And More