Α. Ηλιάδη: Τι αποκάλυψε για τον σύντροφό της, τις πλαστικές και το φλερτ από… γυναίκες!

Για τον σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγό της Κώστα Μηλιωτάκη, τις πλαστικές επεμβάσεις, το αν έχει χαστουκίσει άντρα, αλλά και το φλερτ που έχει δεχτεί από γυναίκα μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη, χθες το βράδυ στον Πέτρο Κωστόπουλο.
Στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη απάντησε: “Ναι ( σ.σ είμαι ερωτευμένη). Δημιουργήθηκε αυτή η σχέση, δεν κρύφτηκα ποτέ, όταν μαθεύτηκε το είπα κι εγώ. Αλλά μην κουράζουμε τον κόσμο και λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια”, δήλωσε χαρακτηριστικά και είπε για τον σύντροφό της: “Έχει πολλά. Το “καλό παιδί” είναι πολύ γενικό. Είναι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, ήρεμος σαν εμένα. Ο άντρας θέλω να έχει τσαμπουκά, αλλά και να είναι ευαίσθητος. Να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι. Μου αρέσει ο άντρας να είναι και σκληρός και ευαίσθητος”.

Για τις πλαστικές επεμβάσεις ανέφερε: “Δεν είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων, εφόσον δεν κάνουμε υπερβολές. Αλλά δεν έχω κάνει καμία! Η αλήθεια είναι ότι έκανα πάρα πολλή γυμναστική εντατικά για δύο χρόνια. Μετά ήλθε το Dancing, το οποίο ήταν υπερ αρκετό και τώρα δεν κάνω απολύτως τίποτα”.
Στην ερώτηση για το “εάν έχει φάει… μπούφλα”, απάντησε: “Και έχω φάει και έχω δώσει κιόλας…”

Έχει δεχτεί φλερτ από γυναίκες;
“Μου την έχει… πέσει η γυναίκα… ΟΚ, είχε πλάκα”, δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη, προσθέτοντας ότι στο καμαρίνι της, εκτός φυσικά από άνδρες, έχει πάει ακόμη και κοπέλα που είχε χαραγμένο στο χέρι της το ονοματεπώνυμο της τραγουδίστριας.
Τέλος, σε ό,τι αφορά την δραματική εμπειρία που έζησε την βραδιά της δολοφονίας του Μπάμπη Λαζαρίδη, ανέφερε: “Δεν υπάρχει ποσοστό τρόμου και ούτε μπορώ να πω ότι φοβήθηκα σε ένα συγκεκριμένο ποσοστό, αυτό είναι κάτι που το βλέπεις μόνο σε ταινίες. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να συνέλθω από αυτό. Αλλά τώρα κάθε μέρα που ξυπνάω λέω Δόξα τω Θεώ που ζω και μπορώ να είμαι δίπλα στο παιδί μου. Γιατί εάν είχα φύγει, δεν ξέρω πραγματικά τι θα έκανε μόνο του. Δεν είναι καθόλου εύκολο να του το εξηγήσω. Με βοήθεια, έκανα κάποια πράγματα, αλλά δεν ξέρει 100% τι έχει συμβεί”.

Read More

And More