Ξόδεψε 48.000 ευρώ για πλαστικές και μετά ήθελε να αυτοκτονήσει!

Η Laura Pillarella, γνωστή Αμερικάνα συγγραφέας και personal trainer, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, απογοητεύτηκε έντονα την πρώτη φορά που αποφάσισε να κάνει πλαστική επέμβαση, αφού το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

Η ανασφαλής αυτή νεαρή γυναίκα, με τη φυσική ομορφιά, είχε εναποθέσει τις ελπίδες της στους ειδικούς, προκειμένου να της αφαιρέσουν τις σακούλες που είχε κάτω από τα μάτια της και να της βάλουν εμφύτευμα πηγουνιού, πιστεύοντας πως θα έδειχνε νεότερη, κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ.

”Όταν βγήκα οι επίδεσμοι, απογοητεύτηκα. Δεν ήμουν όμορφη, απλά διαφορετική. Κι αυτό δεν ήταν αρκετό”, είπε η ίδια.

Έτσι η Laura, αποφάσισε να κάνει ακόμα μία επέμβαση και στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες, με αποτέλεσμα για μία δεκαετία να είναι ”παγιδευμένη” σε ένα φαύλο κύκλο πλαστικών επεμβάσεων. Τελικά, μετά την 15 επέμβασή της, ένας πλαστικός χειρούργος της είπε πως η αιτία που δεν μπορεί να ”ομορφύνει” είναι όλες αυτές οι επεμβάσεις που δέχτηκε το πρόσωπό της. Μετά από την τεράστια προσπάθειά της να γίνει όμορφη, ξοδεύοντας περίπου 48.000€ , η ίδια βρήκε μια διαφορετική λύση. Την αυτοκτονία!

”Είχα προγραμματίσει την αυτοκτονία μου. Θα νοίκιαζα ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, θα κατανάλωνα κάποια υπνωτικά δισκία σε συνδυασμό με κόκκινο κρασί”, είπε χαρακτηριστικά η Lαura και συνέχισε: ”Θα άφηνα ένα σημείωμα και οι άνθρωποι θα μάθαιναν, γιατί πήρα αυτή την απόφαση. Είχα γίνει πάρα πολύ άσχημη, τα χείλη μου ήταν παραμορφωμένα, το πηγούνι μου στραβό.”

Mε την κατάλληλη βοήθεια ειδικών, όμως, βρήκε και πάλι τον δρόμο της, κάνοντας μια νέα αρχή. Παρόλα αυτά, δεν είναι η μόνη που αφέθηκε στα χέρια των χειρούργων και απογοητεύτηκε ανεπανόρθωτα από το αποτέλεσμα. Κατά καιρούς ακούμε διάφορα παρόμοια περιστατικά, που θα ‘πρεπε να μας προβληματίζουν σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις.

Read More

And More