Το κουνελάκι του “Mr Playboy” το ‘σκασε πριν το γάμο!

Μέσω του twitter του ανακοίνωσε πως ακυρώνεται ο γάμος του με την 25χρονη Cristal, ο ιδιοκτήτης του Playboy Hugh Hefner.

Ο ηλικιωμένος εκατομμυριούχος που ετοιμαζόταν να παντρευτεί την κατά πολύ μικρότερη του Cristal δηλώνει συντετριμμένος από τις εξελίξεις και έχει στενοχωρηθεί πολύ από την ακύρωση του γάμου. Ο ίδιος λίγο μετά το χωρισμό τους έγραψε στο twitter του ότι ο γάμος του Σαββάτου ματαιώνεται, επειδή η νύφη το ‘σκασε. “Ο χωρισμός πονάει, αλλά καλύτερα τώρα παρά μετά το γάμο”, έγραψε χαρακτηριστικά.
Ο Hugh Hefner, βέβαια, έδειξε ψυχραιμία και παρόλο που οι φήμες ότι η Cristal τον εγκατέλειψε για έναν μουσικοσυνθέτη, εκείνος ανέφερε στο twitter ότι ξεκίνησε η λειτουργία του “Club Queen” της 25χρονης στο iTunes και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Ο 85χρονος εκατομμυριούχος μάλιστα, δεν έχασε το χιούμορ του και δήλωσε πως αφού δεν θα γίνει ο γάμος του το Σάββατο, προγραμμάτισε να καθίσει σπίτι και να δει την ταινία “Η νύφη το ‘σκασε” με την Julia Roberts. Ενώ, ταυτόχρονα, μόλις έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού του έσπευσαν να του συμπαρασταθούν η πρώην κοπέλα του Bridget Marquardt και η πρώην γυναίκα του Kim Conrad με την μητέρα της.

Read More

And More