Γιάννης Πλούταρχος: H γνωριμία με τη σύζυγό του Μαρία και η ζωή στο σπίτι με πέντε παιδιά

Μπορεί να μετρά πλέον πολλά χρόνια επιτυχίας στο χώρο του τραγουδιού, όμως ο Γιάννης Πλούταρχος έχει συγκεκριμένες σταθερές και αξίες στη ζωή του. Την οικογένειά του και την σύντροφό του Μαρία. “Είναι τόσο όμορφο αυτό που έχω δημιουργήσει, που δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να ξεπουλήσω την ίδια μου τη δημιουργία” δηλώνει με σιγουριά σε συνέντευξή του στο People Greece που κυκλοφορεί.

Κάπως έτσι πιστεύει πως κατάφερει να κρατηθεί μακριά από πειρασμούς: “Χαλιναγώγησα τα πάθη μου. Αυτό που έχω δημιουργήσει είναι τόσο σπουδαίο, που δεν μπορεί να με επηρεάσει κανένα πάθος και να αντικαταστήσω τα πρόσωπα των παιδιών μου, της γυναίκας μου και όσων αγαπάω, γιατί έχω παλέψει με τόσο κόπο για αυτά”.

Όταν των ρωτούν πως είναι η ζωή στο σπίτι με πέντε παιδιά απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: Γίνεται χαμός. Η αλήθεια είναι πως μέσα από τα παιδιά μαθαίνω κι εγώ. Μιλάνε τόσο αυθόρμητα, που σου λένε μεγάλες αλήθειες και συνήθως σε αποστομώνουν με τις απαντήσεις που δίνουν!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλά επίσης για την εποχή που γνώρισε την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία και εξηγεί πως από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε ήξερε πως θα έιναι η γυναίκα της ζωής του. “Μέσα σε μια διαδρομή που κάναμε, Αθήνα-Θεσσαλονίκη, είπαμε ο ένας στον άλλο όλη μας τη ζωή και από τότε είμαστε μαζί” αναφέρει και αναπολεί τα χρόνια εκείνα που δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα οικονομικά. “Στάθηκα τυχερός! Θυμάμαι ακόμη το αγροτικάκι που είχα εκείνη την περίοδο, το οποίο δεν είχε καθίσματα, ήταν τρακαρισμένο από παντου και μάλιστα ντρεπόμουν να το παρουσιάσω στην Μαρία! Μετά από ένα μήνα της είπα ότι είχα αυτοκίνητο!”

Read More

And More