Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Πλούταρχος

Σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση πέτρας από τα νεφρά υπεβλήθη ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι σε ιδιωτική κλινική, καθώς εδώ και περίπου μια εβδομάδα ένιωθε αφόρητους πόνους.
Όπως αποκάλυψε στενός συνεργάτης του Γιάννη Πλούταρχου στο TLIFE, οι ενοχλήσεις είχαν ξεκινήσει από το προηγούμενο Σάββατο αλλά δεν είχε δώσει σημασία και ο ίδιος είχε εμφανιστεί κανονικά στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά με τον Νίνο και την Αμαρυλλίς. Χθες το μεσημέρι, όμως, οι πόνοι έγιναν έντονοι και ο γνωστός τραγουδιστής πήγε στο νοσοκομείο, όπου έγινε η διάγνωση και μετά από δυο ώρες ακολούθησε και η επέμβαση.

Όλη την εβδομάδα είχε έντονους πόνους. Ακόμη και την Παρασκευή που δούλευε, πονούσε. Οι πόνοι, όμως έγιναν αφόροιτοι αυτές τις μέρες και χθες πήγε στο Ιατρικό Κέντρο του Φαλήρου, όπου και έγινε η επέμβαση“, δήλωσε χαρακτηριστικά άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον.

Σήμερα, πάντως ήταν πολύ καλύτερα και πήρε εξιτήριο. Τώρα βρίσκεται στο σπίτι του με την σύζυγό του Μαρία που δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του και αναρρώνει. “Τώρα είναι σπίτι και αναρρώνει. Λογικά θα εμφανιστεί κανονικά στο Cosmos Stage”, συμπλήρωσε.
Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More