Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.03.2012 | 10:02

Η απάντηση του Γ. Πλούταρχου για το πρόστιμο του ΣΔΟΕ!

Η απάντηση του Γ. Πλούταρχου για το πρόστιμο του ΣΔΟΕ!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Για το πρόστιμο του ΣΔΟΕ και τον κίνδυνο να γίνει κατάσχεση στο σκάφος του St Georges αν δεν πληρώσει οφειλές που αγγίζουν το ποσό των 300.000 ευρώ στην εφορία μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος.
 
Ο γνωστός τραγουδιστής μετά το δημοσίευμα της “Real Life” αποκάλυψε ότι το σκάφος του δεν είναι ιδιωτικό, αλλά επαγγελματικό. Επειδή όμως οι δουλειές “έπεσαν έξω” λόγω κρίσης, δεν μπόρεσε να κάνει τα ναύλα που χρειαζόταν και το ΣΔΟΕ του ζητά να πληρώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για ΦΠΑ.
 
“Το σκάφος δεν είναι δεσμευμένο με την έννοια ότι δεν μπορεί να κινηθεί, δεν μπορεί να κάνει ναύλα”, είπε στο Star και πρόσθεσε: “απλά είναι για έλεγχο ακόμα και δεν έχω κάποιο πόρισμα της εφορίας...”
 
Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα εξήγησε τι έγινε ακριβώς με την εφορία: “Εδώ και τρία χρόνια περίπου αποφάσισα να κάνω μια επιχείρηση και έτσι αγόρασα με την βοήθεια ενός δανείου ένα επαγγελματικό σκάφος. Για να ασχοληθώ με κάτι που τουλάχιστον αγαπώ τόσο πολύ. Τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά βέβαια, γιατί έπεσα στην αρχή της κρίσης και δεν μπόρεσα να κάνω τα ανάλογα ναύλα που έπρεπε να κάνω. Το κράτος λοιπόν έρχεται και σου λέει: “Κύριε, επειδή δεν έχεις τα ανάλογα ναύλα δεν πιστεύω ότι είναι επαγγελματικό το σκάφος του και είναι ιδιωτικό. Και έτσι λοιπόν απαιτώ να μου φέρεις πίσω το ΦΠΑ”. Είμαστε σε αυτή την διαδικασία τώρα”.
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10