Γ. Πλούταρχος: “Δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά!”

Μια απολαυστική συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος στο “X-magazine”, όπου μίλησε για τη συνεργασία του με τον ερμηνευτή Al Bano, τα ριάλιτι τραγουδιού και την οικογένειά του.

Ο γνωστός τραγουδιστής κρατά πάντα ένα χαμηλών τόνων προφίλ και δεν δίνει συχνά συνεντέυξεις, αλλά αυτή τη φορά μίλησε για όλα.
Μιλώντας αρχικά για τη συνεργασία του με τον μεγάλο συνθέτη και ερμηνευτή Al Bano, ο Γιάννης Πλούταρχος ανέφερε πως οι ιταλικές μπαλάντες και η μουσική της δεκαετίας του ’70 του ταιριάζουν πολύ. “Ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη παρουσίαση αυτής της δουλειάς. Όντως υπάρχει μια συνεργασία και όταν την ολοκληρώσουμε θα βγάλουμε τις σχετικές ανακοινώσεις που θα είναι εφ’ όλης της ύλης”, σημείωσε.

Για τη φετινή συνεργασία με την Αμαρυλλίδα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, δηλώνει πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος. “Η φετινή συνεργασία είναι εκπληκτική και γίνεται σε ένα φανταστικό χώρο. Έχουμε κάνει μια άψογη συνεργασία με την Αμαρυλλίδα και τον Αργυρό αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που υποστηρίζουν το πρόγραμμα”, υπογράμμισε.

Όσον αφορά τη συνεργασία με τον Νίνο που έχει γράψει τους στίχους ενός τραγουδιού από τον καινούριο του δίσκο, ο ίδιος ανέφερε το εξής: “Ο Νίνο είναι ένα πολύ ευγενικό παιδί. Ήρθε ένα παιδί με πολύ λεπτούς τρόπους και μου λέει “Κύριε Γιάννη, έχω γράψει τρία τραγούδια, αν θέλετε μπορείτε να τα ακούσετε”. Μου άρεσε αυτός ο απλός, λιτός και συγχρόνως αιχμηρός τρόπος γραφής του”.
Σε ερώτηση αν θα μπορούσε να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή κάποιου ριάλιτι παιχνιδιού, η απάντησή του είναι αρνητική. “Δεν θα μπορούσα να είμαι σε κάποια κριτική επιτροπή. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω κανέναν από τη στιγμή που ήδη κρίνομαι από τον κόσμο. Ξέρω ότι σε κάθε βήμα που κάνω, θα δεχθώ την κριτική του κόσμου. Άρα πώς μπορώ να κρίνω εγώ έναν άλλο; Ούτε θα συμμετείχα σε show όπως το Dancing with the stars ή το Just the Two of Us. Μπορώ να συμμετέχω σε φιλανθρωπίες και με άλλους τρόπους. Δεν χρειάζεται να κάνω αυτό”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλούταρχος.
Ακόμη, ο γνωστός τραγουδιστής έχει κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια τον τίτλο του “καλού παιδιού” στη νύχτα. Τι πιστεύει όμως, ο ίδιος γι’ αυτό;
Κοίτα, δεν έχω πειράξει κανέναν. Τώρα, πόσο καλό παιδί είμαι δεν μπορώ να το κρίνω εγώ, η ζωή το κρίνει και αυτό που θα αφήσω πίσω μου όταν έρθει η ώρα του απολογισμού μου. Όμως, πέρα από αυτό, θεωρώ πως η στάση μου, σοβαρότητα, η ειλικρίνεια και η υπομονή μου απέναντι στον κόσμο περικλείουν αυτό που λένε “καλό παιδί”. Έτσι με βλέπει και έτσι με χαρακτηρίζει όλος ο κόσμος και θεωρώ ότι είναι η μέγιστη τιμή που μπορούν να αποδώσουν σε έναν άνθρωπο και σε έναν καλλιτέχνη”, δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης.
Τέλος, όσον αφορά την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του, αν και ο ίδιος δεν μιλά πολύ, αλλά απάντά ως εξής: “Είμαι άραγε εγώ ο αρχηγός της οικογένειας; Να ρωτήσουμε τη γυναίκα μου; Να δω αν πραγματικά είμαι…Κοίτα να δεις, φαινομενικά είναι οι άνδρες, αλλά είναι σαν ανέκδοτο με το άλογο που πρέπει να αποφασίσει ο άντρας τι θα πάρει και καταλήγει να λέει “Γυναίκα τι χρώμα να το πάρω;”. Χωρίς πλάκα όμως, είναι πάρα πολύ σπουδαίο πράγμα για έναν άνθρωπο να θέλει να ζήσει έτσι. Είναι σημαντικό οι επιλογές μας να γίνονται με ειλικρίνεια και όχι καταναγκαστικά, επειδή δεν έχουμε άλλα περιθώρια”.

Read More

And More