Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.05.2014 | 19:55

Πωλίνα Γκιωνάκη: Η κόρη του Γιάννη Γκιωνάκη, στην προβολή ταινίας του συντρόφου της Δ. Κολλάτου, με τον γιο της!

Πωλίνα Γκιωνάκη: Η κόρη του Γιάννη Γκιωνάκη, στην προβολή ταινίας του συντρόφου της Δ. Κολλάτου, με τον γιο της!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Στο Rex βρέθηκαν η Πωλίνα Γκιωνάκη και ο γιος της Λευτέρης για την προβολή της ταινίας του Δημήτρη Κολλάτου με τίτλο "Η Εκδίκηση του Διόνυσου: Σκότωσαν το Γιωργάκη Παπανδρέου", η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Η Πωλίνα, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη, έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια με τον Δημήτρηα Κολλάτο, τον οποίο γνωρίζει από τον πατέρα της.

/

Μαζί της ήταν και ο 28χρονος γιος της Λευτέρης Παπανικολάου - Γκιωνάκης, ο οποίος είναι σκηνοθέτης και αγαπά πολύ τη διαφήμιση. Ο Λευτέης είναι πολύ περήφανος για το όνομα που κουβαλά και πριν αρκετά χρόνια είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για τον παππού του: «Θυμάμαι πολύ έντονα τις συζητήσεις που μου έκανε για το χώρο του θεάτρου και τις απίστευτες ιστορίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Και ήταν στην καθημερινή του ζωή έτσι ακριβώς όπως τον βλέπετε στο κινηματογραφικό πανί, πολύ θορυβώδης. Τα αστεία και οι πλάκες που μου έκανε έχουν αφήσει εποχή. Ακόμη ηχεί στα αφτιά μου η χαρακτηριστική φωνή του. Φώναζε όλη την ώρα ακόμη και χωρίς λόγο. Ήταν πολύ εξωστρεφής και πλακατζής. Και μας γέμιζε συνέχεια δώρα. Ακόμη και όταν δεν προλάβαινε, πάντα φρόντιζε να μας δίνει λεφτά για να αγοράσουμε ό,τι θέλουμε»
/

/

Γκιωνάκη - Παναγιωτόπουλος - Κολλάτος - Μπιμπίλας
/

Στέβη Μπουζιάνη - Πωλίνα Γκιωνάκη
/
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10