Ιωάννα Λίλη – Όλγα Λαφαζάνη – Χριστίνα Πολίτη: Μαζί σε επίδειξη μόδας στη Θεσσαλονίκη!

Ένα ξεχωριστό ταξίδι μόδας έκαναν την περασμένη Παρασκευή οι επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz στη Θεσσαλονίκη. Η Ιωάννα Λίλη, η Όλγα Λαφαζάνη και η Χριστίνα Πολίτη βρέθηκαν μαζί με άλλους επώνυμους στην επίδειξη μόδας, στο αμφιθέατρο του Mediterranean Cosmos, στο πλαίσιο των ενεργειών “We Love Women”.

H λαμπερή επίδειξη μόδας έγινε σε συνεργασία του γνωστού εμπορικού κέντρο με το μεγαλύτερο γυναικείο περιοδικό μόδας της Θεσσαλονίκης “Close Up” και είχε σαν στόχο την προβολή και την ανάδειξη της θηλυκής πλευράς. Τη μεγάλη γιορτή μόδας «άνοιξε» με μοναδικό τρόπο το γυναικείο Electric String Quartet, Fortissimο και ακολούθησε cocktail party.

/

Είκοσι πέντε γνωστά μοντέλα παρουσίασαν τις νέες τάσεις της μόδας με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου.

/

Guest stars του Fashion Show ήταν οι κυρίες Χρίστινα Πολίτη, Ιωάννα Λιλή, Όλγα Λαφαζάνη, καθώς και γνωστές γυναίκες της πόλης μας, όπως οι κυρίες Έφη Αλεξοπούλου, Bέρα Δούφου, Σύνθια Σάπικα, Αλεξάνδρα Σκούμπα και Μαρία Χατζηδημούλα.

/

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στήριξης του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών “Στοργή”. Καθοδηγητής του Fashion Show ήταν ο γνωστός στιλίστας και art director Άρης Γεωργιάδης.
Δες φωτογραφίες:

/

Η διευθύντρια του Εμπορικού Κέντρου Mediterranean Cosmos, Eύη Γραμμενίδου με τον Άρη Γεωργιάδη και την Χριστίνα Οικονόμου (Lamda Development)
/
Η Ελίνα Μπακατσέλου με την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ», Τίμη Μπακατσέλου
/
Αγγελική Σάπικα, Φένια Καρπούζη
/
Δημήτρης Θεοδώρου, Wala Haddadin
/

Όλγα Σουλβάνο, Ελένη Ραχώβαλη
/

Read More

And More