Π. Τσαπανίδου: Μιλάει για τον έρωτα και την τηλεόραση!

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα τα οποία αγαπήθηκαν και αναγνωρίστηκαν από τους τηλεθεατές τα τελευταία χρόνια. Η καθημερινή εκπομπή της στο Σκάι με τίτλο “ΣΚΑΪ τώρα” πηγαίνει εξαιρετικά καλά ενώ η ίδια διανύει μια όμορφη περίοδο στην ζωή της και πολύ επιτυχημένη επαγγελματικά. ΄Ομως, η ίδια θεωρεί ότι είναι “τουλάχιστον αστείο και εκτός εποχής να μιλάς για δικαίωση και νούμερα τηλεθέασης στις μέρες μας”. Αυτό ακριβώς δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Celebrity.

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια πολύ επιτχυμένη δημοσιογράφος και ξέρει να ελίσσεται. Το απέδειξε μάλιστα και πολύ πρόσφατα όταν δέχτηκε επίθεση από τον Ντίνο Χριστιανόπουλο σε συνέντευξή της. Για το περιστατικό, η ίδια δήλωσε ότι σέβεται το έργο του και δεν πήρε προσωπικά τα όσα της είπε. Όσον αφορά τον επαγγελματισμό που υπέδειξε στο περιστατικό, συμπλήρωσε: “Όπως μια πωλήτρια που μπορεί να της πέσει το πακέτο από τα χέρια, χαμογελάει και το αντιμετωπίζει με ψυχραιμία, έτσι κι εγώ.”.

Στη συνέχεια την συνέντευξης ο δημοσιογράφος της ζητά να δώσει μια απάντηση σε όσους κρίνουν τους ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση, ότι είναι βολεμένοι. Η Πόπη Τσαπανίδου δεν διστάζει να πει ότι έχουν δίκιο, καθώς οι άνθρωποι που είναι στην τηλεόραση μπροστά πληρώνονται περισσότερο από ότι ο μέσος έλληνας αλλά αναφέρει και το “τρελό αντίτιμο”, όπως το χαρακτηρίζει, το οποίο δεν είναι άλλο από την έκθεση των ανθρώπων αυτών στο “ανελέητο κυνηγητό των οποιονδήποτε”.

Ωστόσο, επισημαίνει το εξής: “Τουλάχιστον εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία των δημοσιογράφων που έπαιρναν υπέρογκες αμοιβές. Δεν λέω πως δεν πληρώθηκα καλά, πληρώθηκα καλά αλλά για τα δικά μου standrards. Υπάρχουν όμως συνάδελφοι που παίρνουν περισσότερα όπως και η πλειοψηφία που παίρνουν λιγότερα”.

Πέρα όμως, από μια καλή δημοσιογράφος, η Πόπη Τσαπανίδου είναι και γυναίκα. Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στην ζωή της; Είναι σημαντικός; “Απόλυτα σημαντικός!”, απαντά και συμπληρώνει: “Αλλά ο μεγαλύτερος έρωτας είναι αυτός για τη ζωή. Να βλέπεις τα πάντα σαν να τα ζεις για πρώτη φορά, όχι να τα βαριέσαι επειδή τα έχεις ξανακάνει!”.

Read More

And More