Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.06.2011 | 14:50

Οι star του Hollywood ζητούν στον Obama να πει "I do"

Οι star του Hollywood ζητούν στον Obama να πει I do
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πες "I Do" κύριε Πρόεδρε! Με αυτή την πρόταση όλο και περισσότεροι επώνυμοι του Hollywood δηλώνουν το παρόν στην προσπάθεια που γίνεται στις ΗΠΑ να επιτραπεί ελεύθερα ο γάμος μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Η οργάνωση "Freedom to Marry" έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο μια ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο της Αμερικής Barrack Obama για την αναγνώριση αυτού του δικαιόματος από πλευράς ομόφυλων ζευγαριών. 

Η προσπάθεια, που δεν είναι φυσικά η μόνη στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, έρχεται λίγους μήνες μετά την παρέμβαση του προέδρου Obama για έναν ομοσπονδιακό νόμο που θα άλλαζε ουσιαστικά το Σύνταγμα της χώρας σε ό, τι έχει να κάνει με την χρήση της φράσης "γάμος αποτελεί η ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας", την οποία ο ίδιος ο Obama θεώρησε ρατσιστική! Τώρα η οργάνωση ζητά από τον Obama να κάνει ένα βήμα ακόμη και να επιτρέψει ελεύθερα τον γάμο για όλους τους ανθρώπους

Η λίστα των ατόμων που έχουν βάλει το όνομά τους κάτω από τον συγκεκριμένο σκοπό μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, έχοντας σήμερα 110.852 υποστηρικτές.Από τις πρόσφατες λαμπερές παρουσίες στη λίστα είναι και η βραβευμένη με Όσκαρ Natalie Portman, με τον σύζυγό της Benjamin Millepied. Φυσικά στην ίδια λίστα δεν θα μπορούσε να μην σημειώσει το όνομά της η Ellen DeGeneres μαζί με τη σύντροφό της Portia. Επίσης, διακρίνουμε το όνομα της γοητευτικής Anne Hathaway αλλά και της τραγουδίστριας LeAnn Rimes και της divas των '80s Cindy Lauper. 

Και η οικογένεια Sheen δίνει το παρόν με τα ονόματα πατέρα και υιού (Martin και Charlie) να φιγουράρουν μεταξύ των υπολοίπων της λίστας. Εκτός βέβαια από τους star στη εν λόγω λίστα ανακαλύψαμε και το όνομα της κόρης του αείμνηστου προέδρου JFK, Caroline Kennedy.  
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10