Ο Χάρι Πότερ αγκαλιά με τον Σατσίδη! Μάθε τι του είπε…

Ο Γιώργος Σατσίδης συνάντησε τον Daniel Radcliffe, στο Λονδίνο και του αποκάλυψε όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για το τέλος της ιστορίας του μικρού μάγου αλλά και για όλα όσα δεν είδαμε στις κάμερες.

Η συνέντευξη του μικρού μάγου που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους θα προβληθεί την Τετάρτη το βράδυ στην εκπομπή “MTV TAKE 20”
Η ζωή μου είναι πλέον συνυφασμένη με τον Χάρι Πότερ. Μεγάλωσα μέσα στο στούντιο και τώρα που ο Χάρι φτάνει στο τέλος του νιώθω ένα τεράστιο κενό”, εξομολογήθηκε στον Γιώργο, ενώ προκάλεσε λέγοντας “μου αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες. Είναι πιο ώριμες και συνήθως βγαίνω με γυναίκες που με περνούν αρκετά χρόνια”.
O νεαρός ηθοποιός τόνισε ότι στην πραγματική του ζωή δεν φοράει γυαλιά μυωπίας και επίσης απολαμβάνει κάθε στιγμή τη φρενίτιδα που ζει με τους φαν οπου κι αν βρίσκεται!
Παράλληλα, στην εκπομπή θα υπάρχει αποκλειστική προβολή των πρώτων πλάνων από την πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς, το “The Tourist”.
Τέλος με αφορμή την κυκλοφορία του Sex & the City No2 σε DVD, η Sarah Jessica Parker και ο Mr Big ανοίγουν την καρδιά τους, σε μια τετ-α-τετ απολαυστική συνέντευξη με τον Γιώργο Σατσίδη. Οι τρεις τους βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη, στο μυθικό ξενοδοχείο Mandarin Oriental! Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι λατρεύει την Ελλάδα! “Ψάχνω απεγνωσμένα αυθεντική χωριάτικη σαλάτα, αλλά εδώ στην Αμερική δεν μπορώ να την απολαύσω όπως θέλω ούτε όταν πάω σε ελληνική ταβέρνα στο Κουινς”, ανέφερε. Ενώ, στην ερώτηση για το Sex and the City 3, εκίνη απαντά : “αν περνούσε από το χέρι μου, θα το έφερνα στη Μύκονο!”.

Read More

And More