Α. Πρέλεβιτς: ”Τη νύχτα των καλλιστείων ήταν όλα μαύρα”

Η Άννα Πρέλεβιτς χθες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ”Μες την καλή χαρά”, όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως δεν την ενδιέφεραν ποτέ τα καλλιστεία και το μόντελινγκ. ”Στα καλλιστεία πήγα μόνο και μόνο για να ανοίξουν οι πόρτες για την τηλεόραση”, είπε η Σταρ Ελλάς.

Όταν την ρώτησαν ποια είναι η αγπημένη της εκπομπή, δεν έκρυψε την προτίμηση της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. ”Προτιμώ την Ελένη Μενεγάκη. Είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση και απέδειξε τι αξίζει”, τόνισε το όμορφο μοντέλο.

Για την βραδιά των καλλιστείων δεν έχει καμία όμορφη ανάμνηση και φαίνεται ότι πέρασε δύσκολα εκείνη τη νύχτα. ”Τη νύχτα των καλλιστείων ήταν όλα μαύρα, μακάρι να ήταν ρόδινα. Ένιωθα ότι ζαλιζόμουν. Όλα γίνονταν τόσο γρήγορα. Όταν βγήκαμε με τις τουαλέτες είχα χάλια αυτοπεποίθηση” σημείωσε η Άννα Πρέλεβιτς.

Όταν έγινε γνωστό ποιός είναι ο μπαμπάς της αμέσως σχολιάστηκε ποικιλοτρόπος και χύθηκαν τόνοι μελάνης. ”Ενώ στην προετοιμασία των καλλιστείων όλα ήταν μια χαρά, όταν έμαθαν τα κορίτσια ποιος είναι ο μπαμπάς μου όλα άλλαξαν. Τα κορίτσια άλλαξαν”, δήλωσε.

Η Σταρ Ελλάς εξέφρασε και την απογοήτευση για τον διαγωνισμό MissUniverse, καθώς η ίδια είχε πιστέψει ότι θα είναι στην 15άδα. ”Όταν ανακοινώθηκε η 15άδα και δεν ήμουν έπαθα σοκ για κανένα δεκάλεπτο” εκμυστηρεύτηκε η Άννα Πρέλεβιτς.

Read More

And More