Πρεμιέρα για την παράσταση ”ΕΣΩΤΕΡΙΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ”! Δες φωτογραφίες!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθες βράδυ η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «ΕΣΩΤΕΡΙΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ» του Μάριου Ποντίκα στο Θέατρο Ράγες. Ένα επίκαιρο και σπονδυλωτό έργο, που έκανε το κοινό να γελάσει με την κοινωνικοπολιτική κατάσταση της χώρας και να ξεκαρδιστεί με την ελληνική νοοτροπία και τη σύγχρονη πραγματικότητα. Με ένα εντυπωσιακό και περίτεχνο τρόπο παράγοντες, μεγαλοδημοσιογράφοι, γιατροί, δημόσιοι υπάλληλοι, φιλήσυχοι πολίτες, σταρ κ.α. νιώθουν μοναδικοί πάνω στη δική τους σκηνή.

Τι θέλει να μας πει ο παπάς στο αφτί;
Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;
Έχει και ο άντρας «δύσκολες μέρες»;
Πώς εκφράζεται ο μέσος Έλληνας;
Ποιο είναι το κεντρικό θέμα σε όλες τις συζητήσεις των Ελλήνων;
Τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες των νοσοκομείων;

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα και άλλα πολλά απαντούν με πολύ χιούμορ η Σοφία Βογιατζάκη, ο Χρήστος Τριπόδης, η Κατερίνα Ζιώγου, η Γαλήνη Τσεβά, ο Μάνος Τσότρας, ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, ο Πάνος Ρεντούμης, η Κατερίνα Ψωμά και ο Πανάγος Ιωακείμ που ενώνουν τις δυνάμεις, την ενέργεια και το ταλέντο τους σε μια παράσταση που τα λέει όλα και μας κλείνει το μάτι χαμογελώντας.

Δες φωτογραφίες!

Θανάσης Ευθυμιάδης και Τζόυς Ευείδη!

Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη, Γαλήνη Τσεβά, Κατερίνα Ψωμά!

Χρήστος Τριπόδης, Μιχάλης Ρέππας, Σοφία Βογιατζάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης!

Νίκη Παλληκαράκη, Γαλήνη Τσεβά, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Πάνος Ρεντούμης!

Φίλοι και γνωστοί έφυγαν κατενθουσιασμένοι και δεν σταμάτησαν στιγμή να γελούν και να χειροκροτούν. Ανάμεσά τους, ο Μιχάλης Ρέππας, ο Θανάσης Παπαθανασίου, ο Χάρης Ρώμας, ο Κώστας Αποστολάκης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Τζόυς Ευείδη, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, η Σάρα Γανωτή, η Πωλίνα, ο Σταύρος Νικολαϊδης, η Κάτια Νικολαϊδου, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Καίτη Κωνσταντίνου, η Πέννυ Σταθάκη, ο Γιώργος Κορμανός, ο Λευτέρης Λαμπράκης κ.α.

Read More

And More