Σ. Γονίδης – Ε. Κοκκίνου – Σ. Καλλή: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα!

Δυναμική πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Παρασκευής στην Ιερά Όδο, ο Σταμάτης Γονίδης μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τη Στέλλα Καλλή. Το ΤLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου ήταν έκει και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν…

/

Ο Σταμάτης Γονίδης που έχει χαράξει τη δική του ιστορία στην μουσική, επανήλθε γεμάτος όρεξη και ενέργεια και ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια και φυσικά τις τελευταίες του μεγάλες επιτυχίες

Η Έλλη Κοκκίνου, ανανεωμένη και πολύ όμορφή, έδωσε όλη την ενέργεια της επί σκηνής και μοιράστηκε με τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου παλιά και νέα τραγούδια!

/

/

Η Έλλη επέλεξε για μία από τις εμφανίσεις της ένα μαύρο κουστούμι του, Δημήτρη Πέτρου σε styling Χρυσάνθης Θωμάτου ενώ η Ρούλα Σταματοπούλου επιμελήθηκε το μακιγιάζ της και ο Νικόλας Βιλλιώτης τα μαλλιά της. Όλη η αγαπημένη της ομάδα!

/

/

/

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα του Βρεττός Βρεττάκος για την εμφάνιση της με τον Σταμάτη Γονίδη!

/

/

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία της Στέλλας Καλή που επέλεξε να ντυθεί στα κόκκινα.

/

/

Από την πρεμίερα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Φοίβος που έχει γράψει πολλά τραγούδια τόσο για την Έλλη Κοκκίνου αλλά και για την Στέλλα Καλλή. Ο συνθέτης των επιτυχιών βρέθηκε στην συνέχεια στα καμαρίνια για να δώσει συγχαρητήρια στους τρεις καλλιτέχνες!

/

Στα πρώτα τραπέζια συναντήσαμε και τον Άρη από τους Rec να διασκεδάζει παρέα με τον Πέτρο από τους Master Tempo!

/

/

/

Read More

And More