Πρίγκιπας George: Έχει γενέθλια και… γίνεται 2 χρόνων!

Αυτός ο μικρός πρίγκιπας θα μας τρελάνει… Ο λόγος για τον μικρό George, τον πρωτότοκο γιο της Kate Middleton και του πρίγκιπα William που έχει σήμερα τα γενέθλιά του και γίνεται δυο χρόνων!
Ο γιος του διάσημου ζευγαριού της Μ. Βρετανίας έχει ήδη γίνει σταρ και είναι από τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας. Όχι άδικα, αφού κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνιση ακόμη κι αν δίπλα του έχει την πιο αγαπημένη Δούκισσα των Βρετανών. Άσε που καθετί που φορά -όσο παλιομοδίτικο στυλ κι αν έχει- γίνεται ανάρπαστο…

The Duke and Duchess of Cambridge, with Prince George and Princess Charlotte, arrive at St Mary Magdalene Church #Sandringham for their daughter’s christening. ©Press Association

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, σου παρουσιάσαμε 5 από τους λόγους για τους οποίους αγαπάμε τον πρίγκιπα George. (Μπορείς να τους ξαναδείς εδώ!)
Ενώ, την Τρίτη ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, με αφορμή τα σημερινά γενέθλιά του, έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του γιου τους…

Look who’s turning two tomorrow! #HappyBirthdayPrinceGeorge

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις


Αποτελεί μέρος μία σειράς επίσημων φωτογραφιών που τραβήχτηκαν από τον Mario Testinο στους κήπους του Sandringham House. Η φωτογράφιση έγινε λίγο μετά τη βάφτιση της αδερφής του, πριγκίπισσας Charlotte.

The Duke of Cambridge playing with Prince George in the garden at Sandringham House

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις


Αυτή η φωτογραφία απεικονίζει μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή σε μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για τον Δούκα και την Δούκισσα, αλλά και την οικογένειά τους. Είναι πολύ χαρούμενοι που μοιράζονται αυτή την φωτογραφία ενώ γιορτάζουν τα δεύτερα γενέθλια του πρίγκιπα George, δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

Την ίδια ώρα, ο διεθνούς φήμης φωτογράφος, που βρέθηκε στη χώρα μας για τις ανάγκες φωτογράφισης με τη γαλλική Vogue, ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram τη συγκεκριμένη λήψη στέλνοντας τις ευχές του στον μικρό πρίγκιπα.

Δες παρακάτω το album που είχε φτιάξει το TLIFE με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια!

Read More

And More