The George Effect: Το βασιλικό μωρό εξελίσσεται σε fashion icon αφού ό,τι φοράει εξαντλείται αμέσως!

Ενώ τα περισσότεροι βλέμματα ήταν στραμμένα στην Δούκισσα του Cambridge και τις ενδυματολογικές επιλογές της κατά τη διάρκεια του χρόνου της οικογένειας στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, δεν ήταν η μοναδική που παρουσίασε στιλιστικό ενδιαφέρον…

/

Ο πρίγκiπας George για πρώτη φορά συμμετείχε σε βασιλική περιοδεία και απέδειξε πως είναι αρκετά η πρωτοπόρος, με μια πληθώρα από κομψά ρούχα.

/

Οι σχεδιαστές των ρούχων που φόρεσε κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο σημείωσαν μια τεράστια αύξηση πωλήσεων, χάρη στο George Effect, και σε ηλικία μόλις εννέα μηνών το βασιλικό μωρό έγινε κάτι σαν fashion icon.

/

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το Annafie outfit που φορούσε κατά την άφιξή του στο Σίδνεϊ, το οποίο εξαντλήθηκε αμέσως και τώρα έχει λίστα αναμονής δύο μηνών!

/

Ο μικρός πρίγκιπας, ακριβώς όπως και η μητέρα του φαίνεται πως έχει την ικανότητα να επηρεάζει τη μόδα, αφού ακόμα και το backpack σε σχήμα καγκουρό που του αγόρασε η Kate του στο Σίδνει, εξαντλήθηκε λίγες ώρες αφότου έκανε η οικογένεια την άφιξη της στο αεροδρόμιο.

Διάβασε εδώ πώς μπορείς να αντιγράψεις το στιλ του μικρού πρίγκιπα για το δικό σου μωρό!

Read More

And More