Πρίγκιπας George: Πέντε λόγοι που αγαπάμε αυτό το βασιλικό μωρό!

Είναι σχεδόν δυο χρόνων (στις 22 Ιουλίου έχει γενέθλια) και όμως τον γνωρίζει ολόκληρος ο κόσμος. Ο πρίγκιπας George δεν είναι απλώς ένα ακόμη βασιλικό μωρό, αλλά ο σταρ της οικογένειας που κλέβει τη δόξα ακόμη και από την μητέρα του… Kate Middleton!
Και μπορεί ως μικρό αγοράκι να είναι άτακτος – η μητέρα του έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν τον έχει πάρει μαζί της σε εκδήλωση επειδή γκρίνιαζε – θεωρείται όμως ένα από τα πιο γλυκά μωρά του πλανήτη που θες να του τσιμπήσεις τα μαγουλάκια!

Και εδώ θα σου αποκαλύψω τους πέντε πιο χαρακτηριστικούς (από τους πολλούς) λόγους που κάνουν τον πρίγκιπα George… adorable… όπως λένε και στο Buckingham!
Πρώτον, ο μικρός πρίγκιπας είναι η μασκότ της οικογένειας και δεν προτίθεται να αφήσει αυτόν τον τίτλο του. Έτσι, ακόμη και στη βάφτιση της μικρής αδελφούλας του, της Charlotte φρόντισε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα!

/

Δεύτερον, είναι ο μπόμπιρας που αφήνει την μαμά να τον ντύνει – ακόμη κι αν θεωρείται παλαιομοδίτικο- όπως ντυνόταν και ο μπαμπάς του, όταν ήταν παιδί. Θα για να τιμήσουν την πριγκίπισσα Νταϊάνα και το φινετσάτο γούστο που είχε, θες γιατί δεν είχαν άλλη έμπνευση, ο George υιοθέτησε το λουκ του μπαμπά με το κόκκινο σορτάκι και το λευκό πουκαμισάκι!

/

/

Τρίτον! Μπορεί ένα ολόκληρο παλάτι να υποκλίνεται στην βασίλισσα Ελισάβετ και να ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο, ο George όμως με παιδική αφέλεια τρέχει στην αγκαλιά της και την φωνάζει… γιαγιάκα! Και εννοείται πως της αρέσει…

Τέταρτον, ο πρίγκιπας ακόμη και όταν τον ντύνουν με κλασσικά ρουχαλάκια (περασμένης) δεκαετίας, παραμένει fashion icon και ό,τι φορά τις επόμενες μέρες εξαντλείται…

Πέμπτον, μια μέρα θα γίνει βασιλιάς, αφού είναι ο τρίτος στη διαδοχή του θρόνου μετά τον παππού του Κάρολο και τον μπαμπά του William!

Και τέλος, μην ξεχνάς ότι έχει τα πιο γλυκά μαγουλάκια και κάνει τις πιο απίθανες γκριμάτσες…

Read More

And More