Σπουδαίοι καλλιτέχνες στο 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Ρέντη! Φωτογραφίες

Ένας νέος μουσικός θεσμός γεννιέται στο Δήμο του Ρέντη! Η δημιουργία του 1ου Μουσικού Φεστιβάλ Ρέντη έχει σαν σκοπό να αποτελέσει μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση ενός ιδιαίτερου θεσμού για τους μουσικόφιλους. Οι συντελεστές του φεστιβάλ φρόντισαν να δημιουργήσουν μια σειρά εκδηλώσεων που θα καλύπτουν μεγάλο μουσικό εύρος και προσδοκούν από την πρώτη κιόλας χρονιά να δώσουν το στίγμα τους καθιστώντας το φεστιβάλ θεσμό.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης κάνοντας πράξη ένα πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων σε πείσμα των αντίξοων συνθηκών, κατάφερε να ενώσει μεγάλες δυνάμεις του καλλιτεχνικού χώρου και να ετοιμάσει ένα πολύ ελκυστικό φεστιβάλ για το κοινό.
Την παρουσίαση συντόνισε και παρουσίασε η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν.
/

Ο Βασίλης Λάσκαρης διοργανωτής και εκπρόσωπος της εταιρίας B&G PRODUCTIONS που συνέβαλε στην υλοποίηση του 1ου Μουσικού Φεστιβάλ Ρέντη και του οράματος του Δημάρχου Γιώργου Ιωακειμίδη μίλησε για την σύνθεση των μεγάλων μουσικών σχημάτων. Σπουδαίοι καλλιτέχνες – Χρήστος Νικολόπουλος, Δαβίδ Ναχμίας, Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας, Δημήτρης Μπάσης, Κώστας Καραφώτης, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Ραλλία Χρηστίδου- που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ μίλησαν για τη νέα αυτή προσπάθεια και ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την πολιτιστική πρωτοβουλία που ανέλαβε.

/

/

Read More

And More