Μάχη στην εντατική δίνει ο Τ. Πρωτόπαπας – Στο πλευρό του οι δικοί του άνθρωποι

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι η υγεία του Τόμας Πρωτόπαππα που βρίσκεται διασωληνωμένος από χθες το βράδυ στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ, μετά από πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι.

Στο πλευρό του ηθοποιού που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του Mega Βασιλιάδες από την πρώτη στιγμή είναι η μητέρα του και κάποιοι στενοί του φίλοι. Ο πατέρας του έφτασε με πτήση από το Λονδίνο το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ενώ δίπλα του είναι και η σύντροφος του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

Πώς έγινε το τροχαίο
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός είχε σταματήσει στην άκρη της Αττικής Οδού για να πάρει οδηγίες από την παραγωγή της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου Dr Cook, για το πως θα φτάσει στο στούντιο. Εκείνη τη στιγμή ένα βαν της Αττικής Οδού έπεσε από απροσεξία πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.

Συγκλονισμένη η ελληνική showbiz
Συνάδελφοι και φίλοι έχουν κατακλύσει το twitter και το facebook με μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για να ξεπεράσει το κρίσιμο αυτό στάδιο.

Αναστατωμένη είναι και η ομάδα του Dr Cook, με την οποία συνεργάζεται ο νεαρός ηθοποιός. Η Αγγελική Δαλιάνη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το TLIFE ανέφερε: “Είμαι πολύ ταραγμένη δυστυχώς ο Τόμας είχε ένα τροχαίο ατύχημα και είναι στο νοσοκομείο. Είχαμε σήμερα γύρισμα και είμαστε όλοι πολύ ταραγμένοι. Και εγώ είμαι στα τηλέφωνα για να μάθω περισσότερα”.

Read More

And More