Συγκλονισμένη η κοπέλα του Τ. Πρωτόπαπα μετά το τροχαίο: “Δεν με νοιάζει ποιος έφταιγε. Θέλω να γίνει καλά”

Ώρες αγωνίας συνεχίζει να περνά η οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα με τον νεαρό ηθοποιό να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ μετά το τροχαίο που είχε.
Με τους γιατρούς να εμφανίζονται απαισιόδοξοι και την οικογένειά του να προσεύχεται για το θαύμα κυλούσαν αργά τα λεπτά χθες στην Εντατική του ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο Τόμας Πρωτόπαπας μετά το τροχαίο στην Αττική Οδό. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή είναι η οικογένειά του, φίλοι συγγενείς και η αγαπημένη του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.
Η κοπέλα του είναι συγκλονισμένη μετά την είδηση του τροχαίου και το μόνο που θέλει είναι να γίνει ο Τόμας γρήγορα καλά: “Δεν με νοιάζει ποιος έφταιγε. Θέλω μόνο να γίνει καλά. Μπήκα με την μαμά του στην Εντατική. Ο Τόμας είναι δυνατός, θα γίνει καλά. Το πιστεύω!”, είπε σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso στους φίλους της.

Διάβασε εδώ το χρονικό του ατυχήματος

Ακόμη, αξίζει να αναφέρουμε πως ένα από τα ερωτήματα που γεννιούνται σχετικά με το ατύχημα είναι πώς το αυτοκίνητο της Αττικής Οδού, που πηγαινοέρχεται καθημερινά στον ίδιο δρόμο, έπεσε πάνω σε ένα σταματημένο όχημα. “Η δουλειά του είναι να βοηθάει τους οδηγούς. Πώς είναι δυνατόν να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη δεξιά λωρίδα και να μην είδε το αυτοκίνητο του Τόμας; Ακόμη δεν ξέρουμε για ποιο λόγο είχε σταματήσει ο Τόμας, ωστόσο ο θείος του μας είπε πως δεν μιλούσε στο κινητό του, γιατί το τηλέφωνο βρέθηκε μέσα στην τσάντα του”, λέει στενός του φίλος.

Διάβασε εδώ τα μηνύματα συμπαράστασης από φίλους και συνεργάτες του

Read More

And More