Τι είπε στην πρώτη του κατάθεση ο οδηγός που τράκαρε τον Τόμας Πρωτόπαπα

Συγκλονισμένος δήλωσε πως είναι στην πρώτη του κατάθεση στην τροχαία, ο υπάλληλος της Αττική οδού που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα που τραυμάτισε σοβαρά τον ηθοποιό Τόμας Πρωτόπαπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE o οδηγός του οχήματος της Αττικής οδού, φέρεται να δήλωσε ότι είναι υπεύθυνος για το τροχαίo και πως τον τύφλωσε ο δυνατός ήλιος και έτσι δεν είδε το σταματημένο όχημα του ηθοποιού. Η υπόθεση ερευνάται από την τροχαία.

Το TLIFE επικοινώνησε και με το Γραφείο Τύπου της Αττικής Οδού, όπου μας ενημέρωσαν πως και οι υπεύθυνοι της εταιρείας δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη και περιμένουν το πόρισμα της τροχαίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός είχε σταματήσει στην άκρη της Αττικής Οδού για να πάρει οδηγίες από την παραγωγή της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου, για το πως θα φτάσει στο στούντιο. Εκείνη τη στιγμή ένα βαν της Αττικής Οδού έπεσε από απροσεξία πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Ο Τόμας, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν φορούσε ζώνη και εκτοξεύτηκε πάνω στο παρμπρίζ, προκαλώντας σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Διάβασε εδώ όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Τόμας ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση

Read More

And More