Τόμας Πρωτόπαπας: Ο ξανθός “βασιλιάς” που συγκίνησε το πανελλήνιο

Ο Τόμας Πρωτόπαπας από την πρώτη στιγμή του τροχαίου μέχρι σήμερα που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο. Ο 26χρονος ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο της showbiz και σε όλη αυτή την περιπέτεια που είχε μετά το ατύχημα η αγάπη του κόσμου εκδηλωνόταν έντονα. Ωστόσο, οι προσευχές και η θετική ενέργεια που του έστελναν δεν ήταν αρκετά για να τον κρατήσουν στη ζωή…

Η ζωή και η καριέρα του…

Γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1988 στην Αγγλία. Οι γονείς του Γιάννης και Άλισον γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν στο Λονδίνο το 1985. Απέκτησαν αρχικά τον γιο τους Μάνο και τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση του Τόμας μετακόμισαν στην Αθήνα.

Η μητέρα του εργαζόταν ως καθηγήτρια Αγγλικών στα Αρσάκεια – Τοσίτσεια της Εκάλης όπου φοίτησε τόσο εκείνος όσο και ο αδερφός του.

Μία πρόταση για διαφημιστικό άνοιξε πόρτες για μόντελινγκ από τα 14 του και έπειτα έγινε ηθοποιός. Έγινε γνωστός μέσα από το μουσικό κανάλι MΑD και το MTV, όπου ήταν παρουσιαστής αλλά και από τη συμμετοχή του στο remake της ταινίας “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα”, η οποία ήταν και η αφορμή για να ξεκινήσει την καριέρα του στην υποκριτική.

Το καλοκαίρι του 2011 πήγε στο Λος Άντζελες για σεμινάρια υποκριτικής και επέστρεψε τον Σεπτέμβριο. Το 2012, υποδύθηκε τον Αλέξη Κανελλόπουλο στην επιτυχημένη σειρά του Mega, “Οι Βασιλιάδες”. Από εκεί έγινε περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό.

Μετά τα οικονομικά προβλήματα με την σειρά, επέστρεψε στο πατρικό του στην Άνοιξη και για να μείνει με τους γονείς και τη γιαγιά του. Οικογένειά του θεωρούσε και την κοπέλα του, Ιωάννα Ζεμπερλγίκου. Μετά την γνωριμία τους δεν είχε μάτια για καμία άλλη γυναίκα παρόλο που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και είχε κατακτήσεις. Σε εκείνη είχε βρει όλα όσα έψαχνε.

Σχεδίαζε λοιπόν να φύγει Στην Αγγλία έχοντας πρόταση για ρόλο σε σαπουνόπερα που παίζεται εδώ και 35 χρόνια. Αλλά τον εμπόδισε η συμμετοχή του στην εκπομπή του Γιάννη Λουκάκου, “Dr. Cook”. Στα γυρίσματα της οποία θα πήγαινε την ώρα που έγινε το μοιραίο ατύχημα που του στοίχισε τελικά τη ζωή….

Read More

And More