Σ. Ψάλτης: “Έδινα στην κόρη μου νερό και ζάχαρη αντί για γάλα”

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα “Espresso” για την χειρότερη περίοδο της ζωής του, για το πόσο κοντά στον θάνατο έφτασε, αλλά και για το πως αντέδρασε όταν πέθανε μια γυναίκα μπροστά του.
Ο Στάθης μίλησε για την χειρότερη περίοδο της ζωής του: “Υπήρξε περίοδος που δεν είχα να φάω. Έδινα στην κόρη μου νερό και ζάχαρη αντί για γάλα. Για να αγοράσω σπίτι του παιδιού μου πήρα δάνειο… Την έκανα βασίλισσα. Βεβαίως, ξεχρεώνω όσο μπορώ το δάνειο με πολλή δουλειά.”
Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε και έφτασε κοντά στο θάνατο αποκάλυψε: “Είχα πάθει πνευμονία των λεγεωναρίων. Ενώ ετοιμαζόμουν να πάω στο θέατρο αισθάνθηκα μια φοβερή ανατριχίλα. Άρχισα να τρέμω, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37,2. Διαισθανόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Πήγα να πλυθώ και έτρεμα. Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου και έμεινα εκεί. Ο πυρετός ανέβηκε ξαφνικά στο 39,5. Για 20 μέρες ήμουν σε αφασία. Ο γιατρός μου, μάλιστα, δεν έφευγε στιγμή από το σπίτι μου. Όταν συνήλθα άνοιξα τα μάτια μου και δεν θυμόμουν τίποτα.”
Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως είναι κλειστοφοβικός γιατί όταν μικρός πέρασε μια άσχημη εμπειρία: “Στα 17 μου μια γυναίκα πέθανε μπροστά μου ενώ είχαμε κλειστεί στο ασανσέρ. Την στιγμή που συνειδητοποίησε ότι έχουμε εγκλωβιστεί άρχισε να βαριανασαίνει και να βγάζει αφρούς. Εγώ άρχισα να χτυπιέμαι και να φωνάζω βοήθεια. Όταν μας άνοιξαν και μας έβγαλαν έξω, μου είπαν ότι πέθανε. Με το που το άκουσα λιποθύμησα. Από τότε δεν ξαναμπήκα ποτέ σε ασανσέρ ή κλειστό χώρο.”

Τέλος είπε ότι δεν γνωρίζει την Νάντια Μπουλέ: “Δεν την ξέρω. Μπορεί να είναι εκπληκτική, θεία, όμορφη, αλλά δεν την γνωρίζω. Θαυμάζω όμως την Μανωλίδου! Είναι ένα εκπληκτικό κορίτσι με ταλέντο σε ότι και να κάνει.”

Read More

And More