Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.04.2014 | 13:32

Ηλίας Ψινάκης: Πήγε να προβάλει τον χώρο και βρήκε τον μπελά του!

Ηλίας Ψινάκης: Πήγε να προβάλει τον χώρο και βρήκε τον μπελά του!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η δυσκαμψία του κράτους και η νομο... πληξία απ\' την οποία πάσχουν οι δημόσιες υπηρεσίες βρήκαν για ακόμη μια φορά στην επιφάνεια. Αυτή τη φορά την... πλήρωσε ο δημοφιλής μάνατζερ και υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης που θέλησε να δώσει ένα μήνυμα προβολής των αρχαιοτήτων και εισέπραξε μήνυση γιατί το έκανε χωρίς άδεια απ\' την υπηρεσία!
 
Ο Ηλίας Ψινάκης έχει περιλάβει στα σχέδιά του ως υποψήφιος δήμαρχος του Μαραθώνα και την προβολή των μοναδικών αρχαιοτήτων της περιοχής. Έτσι επέλεξε το χώρο του Ιερού των Αιγυπτίων Θεών για να φωτογραφηθεί και να δώσει σχετική συνέντευξη για τα πλάνα προβολής της περιοχής.
 
Η φωτογράφηση για την εφημερίδα “Το Έθνος” αλλά και κάποια γυρίσματα για τον σταθμό STAR έγιναν εντός του αρχαιολογικού χώρου, όμως για την υπηρεσία αυτό ήταν απαράδεκτο.

 
Σε μια επίδειξη απίστευτου φαρισαϊσμού οι υπεύθυνοι της εκεί αρχαιολογικής υπηρεσίας με το σκεπτικό ότι η κίνηση Ψινάκη μπορεί να βρει μιμητές και να υπάρξουν επιπτώσεις στον αρχαιολογικό χώρο μήνυσαν τον υποψήφιο δήμαρχο.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10