Τα καταστήματα Public υποδέχονται τη WIND και «Αλλάζουν τους κανόνες στην επικοινωνία»

Με το μήνυμα «Αλλάζουμε τους κανόνες στην Επικοινωνία» τα Public και η WIND εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους και προσκαλούν τους καταναλωτές να επισκεφθούν τα 20 καταστήματα του δικτύου για να βιώσουν την πλέον ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία!

Η συνεργασία που ορίζει την παρουσία της WIND στα καταστήματα Public, επιτρέπει τη διεύρυνση της ήδη εκτεταμένης γκάμας προϊόντων πολιτισμού και τεχνολογίας με τηλεπικοινωνιακά προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για τη διάθεση ευέλικτων και προσιτών σε όλους πακέτων και προσφορών.

Διαφορετικά πακέτα τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών, 20.000 επιλογές προϊόντων τεχνολογίας, πάνω από 60.000 τίτλοι CD και DVD, 150.000 τίτλοι βιβλίων, περισσότερα από 10.000 παιχνίδια και πάνω από όλα η εμπειρία Public είναι εκείνο που θα βρουν οι καταναλωτές στα καταστήματα του Δικτύου.

Επιπρόσθετα, το εκσυγχρονισμένο 3G δίκτυο της WIND το οποίο είναι 8 φορές ταχύτερο σε σύγκριση με το παρελθόν, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαύσουν ένα ευρυζωνικό ταξίδι.

Η συνεργασία των Public με τη WIND έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην επικοινωνία, δημιουργώντας ολοκληρωμένες λύσεις και μια νέα πρόταση για τον καταναλωτή ως τον τελικό αποδέκτη.

Read More

And More