Γίνε fan του Quaker στο facebook και κέρδισε δώρα!

Τα αγαπημένα σε όλους δημητριακά Quaker, απέκτησαν τη δική τους σελίδα στο Facebook με στόχο να φέρουν ακόμα περισσότερους φίλους που θέλουν να ζουν με όλες τους τις δυνάμεις, σε επαφή με τις ευεργετικές ιδιότητες της βρώμης.

Στη νέα τους σελίδα, τα δημητριακά Quaker σάς προτείνουν πολλούς διαφορετικούς και ενδιαφέροντες τρόπους να «απολαύσετε ζωή», μέσα από τις ευεργετικές ιδιότητες που κρύβουν μέσα τους.
Ακολουθήστε το link: www.facebook.com/QuakerGR και μπείτε και εσείς στην παρέα των fans των Quaker.

Για το Μάιο και τον Ioύνιο, τα Quaker προσφέρουν σε 5 τυχερούς fans από 1 τεστ μεταβολικού ρυθμού ηρεμίας και ανάλυσης σύνθεσης σώματος σε συνεργασία με τον κλινικό διατροφολόγο-διαιτολόγο Κωνσταντίνο Ξένο. Μπείτε στη σελίδα των Quaker στο Facebook και πείτε μας «ποιο είναι το δικό σας διατροφικό μυστικό εν όψει του καλοκαιριού»! Οι fans που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα «like» στην ανάρτησή τους κερδίζουν από ένα τεστ μεταβολικού ρυθμού ηρεμίας και ανάλυσης σύνθεσης σώματος. Και οι δύο αυτές μετρήσεις που γίνονται με υπερσύγχρονα μηχανήματα μας δίνουν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες καθώς καταγράφουν την ενέργεια που δαπανά κάποιος σε κατάσταση ηρεμίας και αναλύουν τη σύνθεση του σώματός μας προσφέροντας μια ακριβή εκτίμηση της κατάστασης του οργανισμού.

Πάνω από όλα όμως, όσοι αγαπάτε τη βρώμη και τα δημητριακά Quaker, η νέα σελίδα στο Facebook είναι η ευκαιρία σας να εκφραστείτε ελεύθερα για την αγαπημένη σας μάρκα. Πείτε τη γνώμη σας, σχολιάστε, στείλτε ευχές και συνταγές, κάντε likes, μοιραστείτε γευστικές εμπειρίες και συμβουλές ή γράψτε στο wall! Με δύο λόγια, κάντε τη δύναμη του fan page, δική σας!

Read More

And More