Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.03.2012 | 07:15

Ε. Ράντου: Μιλά για την κόρη της, την κρίση και τον έρωτα! Δες τα backstage της φωτογράφησής της

Ε. Ράντου: Μιλά για την κόρη της, την κρίση και τον έρωτα! Δες τα backstage της φωτογράφησής της
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Για τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε και τις συνέπειές της στην τηλεόραση, την κόρη της και το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό και τον έρωτα μίλησε η Ελένη Ράντου. Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Glam” και μίλησε για όλους και για όλα.
 
“Αυτήν τη στιγμή “πατρίδα” για τον καθένα είναι ο φόβος και η ανασφάλεια. Πίσω από κάποια κάγκελα έχουμε κλειστεί. Οι “φυλακές” μπορούν να είναι μέσα στο σπίτι μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός και συμπλήρωσε: “Όσο χρεοκοπημένη και να είναι η κοινωνία μας, άλλο τόσο είναι και το τηλεοπτικό μοντέλο... Είναι πολύ επιβαρυμένη η ενέργεια της τηλεόρασης από τον ανταγωνισμό και την αγωνία. Δεν είναι ήπιο το κλίμα, τα τελευταία χρόνια είναι οδυνηρό”.

Για τον έρωτα και την συντροφικότητα, η Ελένη Ράντου αποκάλυψε: “Ο έρωτας είναι από τις πιο μεγάλες εξαρτήσεις. Το χειρότερο όμως είναι να θέλεις να έχεις τον έλεγχο και να κυριαρχείς” και πρόσθεσε: “Το “μαζί” είναι και το μόνο καλό που θα προκύψει από αυτήν την κρίση”.
 
Τέλος, για το μέλλον της κόρης της και το ενδεχόμενο να αναζητήσει την τύχη της στο εξωτερικό δήλωσε: “Η κόρη μου παθαίνει... υποτροπιασμό στην ιδέα ότι ίσως θα πρέπει να φύγει, να αναζητήσει κάπου αλλού στον κόσμο την τύχη της!”
 
Δες τα backstage της φωτογράφησης:

 

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10