Ελένη Ράντου: “Το κουτσομπολιό είναι κάτι που δεν αντέχω, μου φέρνει μια θλίψη το να ζω με τη ζωή των άλλων”

Ετοιμάζεται να γυρίσει όλη την Ελλάδα με το βραβευμένο θεατρικό έργο Κατάδικός μου που συνυπογράφει με άλλου δύο δημιουργούς και που έκανε τεράστια εισπαρκτική επιτυχά επί τρία χρόνια στην Αθήνα. Η Ελένη Ράντου μιλάει στη Real News για τους φόβους της, την τηλεόραση και τη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους.

Η Ελένη είχε αναφέρει πως το έργο αυτό, η αιχμηρή κωμωδία γράφτηκε για να βοηθήσει τον κόσμο να ξορκίσει τους φόβους του. “Τρία χρόνια παίζοντας και ένα χρόνο γράφοντας αυτό το έργο με τη Σάρα Γανωτή και τον Νίκο Σταυρακουδάκη, ακόμη δεν έχω καταφέρει να ψυχαναλύσω επαρκώς τους φόβους μου. […] Η εποχή, ο τρόπος που ζούμε, ο τρόπος που μας κυβερνούν ποντάρουν πολύ στο φόβο μας. Με αυτόν μας χειραγωγούν” αναφέρει στη συνέντευξή της.

/

Η αγαπημένη ηθοποιός όμως μιλάει και για την τηλεόραση, από την οποία απουσιάζει αρκετά χρόνια πια. “Ακόμη και στις χρυσές εποχές έκανα τηλεόραση κάθε 4 με 5 χρόνια. Όχι δεν μου έχει λείψει ακόμα” αναφέρει και σημειώνει πως είναι φορές που περνάνε βδομάδες χωρίς να την ανοίξει καν. Για την διαχρονική επιτυχία της σειράς Κωνσταντίνου & Ελένης λέει: “Κάθε φορά με συγκινεί η αγνότητα που είχαμε. Είναι ένα κομμάτι μου αγνό που έχει αποτυπωθεί εκεί. Όταν το βλέπω δεν σου κρύβω, το νοσταλγώ” σημειώνει, ενώ ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν έχει συζητηθεί ένα ριμέικ της σειράς όπως γράφτηκε.

/

Η Ελένη Ράντου όμως μιλάει και για τη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ή μάλλον ξεκαθαρίζει πως δεν είναι fan του κουτσομπολιού. “Υπάρχουν άνθρωποι που όλη τους η ζωή είναι να κουτσομπολεύουν τι κάνουν ή δεν κάνουν οι άλλοι. Δεν ξέρω. Άλλους τους χαλαρώνει. Εμένα μου φέρνει μια θλίψη το να ζω με τη ζωή των άλλων” αναφέρει με αφορμή την παρατήρηση της δημοσιογράφου πως πολλές φορές την έχουν χωρίσει από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με δημοσιεύματα.

/

Τέλος, η Ελένη Ράντου μιλάει για την κόρη της, εξηγώντας πως η σχέση τους είναι περισσότερο φιλική. “Είναι το …κολληταρι μου! […] Καμιά φορά είναι εκείνη η μαμά μου και ανησυχεί για μένα όσο ανησυχώ εγώ για εκείνη. Δεν ξέρω αν αυτή η σχέση είναι η σωστή και η ενδεδειγμένη. Είναι όμως η δική μας σχέση.”

Read More

And More