Ράνια Θρασκιά: Δεν ντρέπομαι για καμία πλευρά του εαυτού μου!

Tην είδαμε στην πρεμιέρα του Just the 2 of us με μια εικόνα διαφορετική απ΄αυτή που έχουμε συνηθίσει. O λόγος για τη Ράνια Θρασκιά που φαίνεται πραγματικά να απολαμβάνει τη συμμετοχή της στο νέο show του Mega. Με αφορμή λοιπόν την απόφασή της αυτή, μίλησε στο περιοδικό People, για τις διαφορετικές πλευρές του χαρακτήρα της, τους λόγους που επέλεγε να διατηρεί σοβαρό προφίλ και τι θα έκανε αν αναλάμβανε μια πρωινή εκπομπή.

Με είχαν προσεγγίσει εδώ και πολύ καιρό. Αρχικά, δεν το τριβέλισα καθόλου στο μυαλό μου, καθώς το “όχι” ήταν πολύ σίγουρο για μένα. Είχα πολύ μεγάλες αντιστάσεις απέναντι σε αυτό. Τελικά, επειδή μιλούσα με την Έλενα (σ.σ. Κατραβά), την οποία εμπιστεύομαι, σκέφτηκα “για να επιμένει τόσο, μάλλον για καλό μου είναι, επομένως ας ρίξω τις άμυνες”».

«Έχω θετική θεώρηση της ζωής. Η δυσκολία μου να εκτεθώ με έναν τρόπο διαφορετικό από το σύνηθες για μένα περιορίζει κάπως την ελευθερία που έχω μέσα μου και σε άλλες πλευρές του εαυτού μου. Για καμία από αυτές τις πλευρές δεν ντρέπομαι, ούτε για την πολύ χαρούμενη, ούτε γι’ αυτήν που τραγουδάει όλη μέρα. Κυρίως τραγουδάω στο αυτοκίνητο. Εκεί ερμηνεύω τα μεγάλα μου σουξέ, κουνάω μαλλιά, τα κάνω βιντεοκλίπ»

«Οι περισσότεροι άνθρωποι, με τους οποίους συναναστρέφομαι στο Just the 2 of Us, μου λένε «μα, τι έχεις πάθει; Εσύ είσαι μες στην καλή χαρά!».

Απλά επέλεγα, για δικούς μου συγκεκριμένους λόγους, να μην το μοιράζομαι, σαν να όφειλα μια σοβαρή πλευρά στους τηλεθεατές. Θεωρούσα ότι έτσι διασφαλίζω τη συνέπειά μου απέναντί τους. Είμαι, πράγματι, πιο ελεύθερη τώρα πια. Η ζωή με οδήγησε εκεί, η ωριμότητά μου, οι εμπειρίες μου» διευκρινίζει στο People.

Και αν από το show τραγουδιού αποχωρήσει νωρίς, φυσικά και θα στενοχωρηθεί. «Τα επαγγέλματά μας έχουν να κάνουν με τη ματαιοδοξία μας, την αναζήτηση της αγάπης του κόσμου, την αποδοχή. Υπάρχουν πάντα εκείνα τα σκοτεινά συναισθήματα που σου λένε “δεν σε αγαπάνε”, κι αυτό σε πονάει. Σπάνια, ξέρεις, η λογική νικάει αυτά τα σκοτεινά συναισθήματα». Και αν της πρότειναν να είναι η παρουσιάστρια του show ή να καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής; «Θα ήμουν πολύ θετική και χαρούμενη και γι’ αυτούς τους ρόλους.

Στην ερώτηση αν θα έκανε πρωινό είπε: «Φυσικά, αλλά το δικό μου πρωινό θα το έκανα με περισσότερες δόσεις πληροφορίας. Aν με καλούσαν να αναλάβω ένα συγκεκριμένο φορμάτ, θα πήγαινα με χαρά και τιμή, αλλά μέσα στην πορεία της εκπομπής θα έβγαζα κομμάτια της δικής μου προσωπικότητας. Ο κάθε άνθρωπος έχει δυνατές πλευρές, στις οποίες στηρίζεται. Δεν θα έκανα καμιά κοσμογονία στο πρωινό».

Ετικέτες

Read More

And More