Πέθανε στα 34 χρόνια του ο ράπερ Chris Kelly των Kris Kross

Σε ηλικία μόλις 34χρονων χρόνων κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες πέθανε ο ράπερ Chris Kelly των Kris Kross που έγινε γνωστός την δεκαετία του 1990 όταν ακόμα ως έφηβος είχε κάνει τεράστια επιτυχία με το τραγούδι Jump.
Σύμφωνα με το CNN, ο Kelly βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του στην Ατλάντα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Η είδηση του θανάτου του γέμισε θλίψη τη διεθνή μουσική σκηνή και όλους όσους τον είχαν ξεχωρίσει μέσα από τα τραγούδια του.
Τοπικές εφημερίδες της Ατλάντα αναφέρουν πως η αστυνομία κάνει έρευνες για να διαπιστώσει αν ο θάνατος του τραγουδιστή οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η μητέρα του Kelly και η δισκογραφική So So Def Family ανέφεραν σε γραπτή δήλωση: “Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Chris Kelly έφυγε από τη ζωή την 1η Μαΐου. Για τα εκατομμύρια θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο, ήταν ο τραγουδιστής που φορούσε ανάποδα το παντελόνι του και το έτερον ήμισυ των Kris Kross που αγαπούσε τη μουσική. Όμως για μας, ήταν απλά ο Chris -ο ευγενικός, γενναιόδωρος και γεμάτος αγάπη για τη ζωή άνθρωπος. Μπορεί να έφυγε πρόωρα από κοντά μας, όμως είμαστε ευλογημένοι που είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί του μερικές αλησμόνητες στιγμές. Θα τον αγαπάμε για πάντα”.

Read More

And More