Ε. Ράπτη – Γ. Μαρακάκης: Ξανά μαζί και σχέδια για γάμο;

Ξανά μαζί φαίνεται πως είναι η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μαρακάκης που αυτήν τη φορά κάνουν σχέδια μέχρι και για γάμο… Το γνωστό ζευγάρι πέρασε ένα ξεχωριστό τετραήμερο στα Χανιά και άνοιξε νέα σελίδα στη σχέση του.

“Είναι πολύ καλά μαζί. Έχουν μια δυνατή και ισορροπημένη σχέση και όλα είναι πιθανά… Ακόμη και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Φυσικά αυτήν την εποχή η Έλενα και ο Γιάννης με τις υποχρεώσεις που έχουν, δεν μπορούν να το κάνουν. Όμως πλέον, βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού τους και, λόγω του χαρακτήρα τους, αυτό το όμορφο γεγονός θα γίνει ξαφνικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες”, ανέφερε άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον στην “Real Life”.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους βρέθηκαν τέσσερις μέρες στα Χανιά και όσοι τους είδαν πρόσεξαν ότι φορούσαν τον ίδιο σταυρό στο λαιμό, όπως παλιά. Η βουλευτής της ΝΔ πήγε στο νησί μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Υγείας και Αλληλεγγύης και βρέθηκε σε μια εκδήλωση με θέμα το νέο νόμο για τις μεταμοσχεύσεις και τη δωρεά οργάνων. Τις ίδιες μέρες ήταν στην Κρήτη και ο γνωστός δικηγόρος για κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις και το γάμο ενός φίλου του.
Οι δυο τους συναντήθηκαν και ο Γιάννης Μαρακάκης την ξενάγησε στην ιδιαίτερη πατρίδα του και οι δυο τους ξέκλεψαν λίγο χρόνο για να κάνουν βουτιές στην παραλία του Γλάρου.
Οι ολιγοήμερες διακοπές τους και οι κοινές τους εμφανίσεις φούντωσαν τα σενάρια επανασύνδεσής τους, ενώ πολλοί περιμένουν σε λίγο καιρό να τους δουν να παντρεύονται. Ο Γιάννης, άλλωστε, πριν από λίγο καιρό έλεγε στο περιβάλλον του: “Δεν αποκλείεται να παντρευτώ την Έλενα, αλλά όχι μέσα σε αυτήν την εβδομάδα!”

Read More

And More