Ε. Ράπτη – Γ. Μαρακάκης: Θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους;

Ο χωρισμός του Γιάννη Μαρακάκη και της Έλενας Ράπτη το περασμένο καλοκαίρι, ήταν επώδυνος και για τους δύο και το ζευγάρι δεν είχε καμία γραμμή επικοινωνίας ύστερα από αυτόν. Φέτος όμως, οι δυο τους είναι και πάλι μαζί και συγκεκριμένα από την άνοιξη.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο γνωστός δικηγόρος δήλωσε σχετικά με την Έλενα και τον …γάμο: ”Εκφράζω καθημερινά τη δυσαρέσκειά μου στην Έλενα Ράπτη για τα λάθη των πολιτικών… Θέλω να παντρευτώ, όχι όμως μέσα σε αυτή ή την επόμενη εβδομάδα. Όταν είναι, θα σας ειδοποιήσω. Οι άντρες δεν αισθάνονται ποτέ απολύτως έτοιμοι να παντρευτούν. Αλλά εγώ δεν είμαι κοντά στον μέσο όρο. Έχω κι εγώ τις δικές μου ιδιορρυθμίες.”.

Επιπλέον, φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού δήλωσε στην εφημερίδα ”Radar”: ”Έπειτα από μια περίοδο ”σιγής ασυρμάτου” άρχισαν σταδιακά να επικοινωνούν κυρίως με γραπτά μηνύματα. Αυτά έγιναν τηλεφωνήματα και μετά ξεκίνησαν και κάποιες συναντήσεις, ώσπου την άνοιξη κατάλαβαν πως θέλουν να είναι πάλι μαζί.”.

Όταν επίσης, η Έλενα βρέθηκε στα εγκαίνια του κοσμηματοπωλείου του αδερφού του Γιάννη, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν ότι η γνωστή πολιτικός βρέθηκε εκεί για καθαρά τυπικούς λόγους. Στην πραγματικότητα όμως, το ζευγάρι είχε επανασυνδεθεί, ενώ λίγες ημέρες μετά, απόλαυσε τις διακοπές του στην Κρήτη. Όσοι μάλιστα, σύμφωνα με το ”Radar” τους είδαν στην παραλία του Γλάρου, ανέφεραν πως ήταν ένα κανονικό ζευγάρι κι ότι τίποτα δεν φανέρωνε τον πρόσφατο χωρισμό τους, ενώ οι πιο παρατηρητικοί, δήλωσαν ότι το ζευγάρι φορούσε και τους δύο ίδιους σταυρούς… σήμα κατατεθέν της γνωριμίας τους.

Read More

And More