Ε. Ράπτη – Γ. Μαρακάκης: Δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους;

Φουντώνουν οι φήμες που ήθελαν τον τελευταίο καιρό την όμορφη βουλευτή Έλενα Ράπτη και τον γοητευτικό δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη να δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Τι λένε όμως, άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον στο περιοδικό “People”:

Είναι άσκοπο να προσπαθούν κάποιο ι-επειδή έτσι θέλουν- να δημιουργήσουν θέμα και να γράφουν ότι η Έλενα και ο Γιάννης είναι ξανά μαζί”, είπε άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον και συμπλήρωσε: “Εδώ και δυο μήνες περίπου ξεκίνησαν να διαρρέουν φήμες για επανασύνδεση, βασιζόμενες σε συναντήσεις τους σε κοινωνικές εκδηλώσεις που ήταν και οι δυο καλεσμένοι”.
Παράλληλα, η ίδια πηγή αποκαλύπτει πως μετά το χωρισμό τους, οι δυο τους έχουν βρεθεί αρκετές φορές σε κοινές εκδηλώσεις, ακόμη και πρόσφατα, λίγο πριν τον πρώτο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. “Είναι γεγονός ότι ο Γιάννης έχει ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να σημαίνει πως αιτία του ταξιδιού του ήταν η συνάντηση με την Έλενα, επειδή έχει αναθερμανθεί η σχέση τους”, ανέφερε.
Από τη μεριά της και η βουλευτής της Θεσσαλονίκης έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να ασχολούνται άλλο με την προσωπική της ζωή, αλλά μόνο με την δουλειά της. “Θέλω να είμαστε καλά, να μην έχουμε κενά ως άνθρωποι και η σχέση μας μετά από τόσα χρόνια να μπορεί να είναι ισορροπημένη. Περάσαμε σε ένα άλλο επίπεδο που ο ένας εξακολουθεί να εκτιμά τον άλλον”, φαίνεται να είπε η ίδια σε φιλικό της πρόσωπο!
Τα συμπεράσματα δικά σου…
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More