E. Ράπτη: “”Έχω ονειρευτεί την ημέρα του γάμου μου σε πολλές εκδοχές”

Η Έλενα Ράπτη μιλάει για την επιθυμία της να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. ”Πριν από λίγα χρόνια επέλεξα να είναι στο φως όλα όσα έχουν σχέση με την προσωπική μου ζωή, πιστεύοντας ότι η επιλογή μου αυτή θα αντιμετωπιζόταν με σεβασμό και μέτρο. Παρότι που τα περισσότερα μέσα και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι λειτούργησαν με αγάπη και τους ευχαριστώ υπήρξαν και κάποιες περιπτώσεις όπου το μέτρο χάθηκε. Αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως πρέπει να ξαναγυρίσω στην αρχική μου στάση, όταν για πολλά χρόνια κανείς δεν γνώριζε τίποτα για την ιδιωτική μου ζωή”, δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ!

Η ίδια υποστηρίζει πως είναι πολύ καλά στην προσωπιή της ζωή ενώ όσον αφορά τον Γιάννη Μαρακάκη λέει: ”Σου θυμίζω τους στίχους από ένα τραγούδι του Γεράσιμου Ανδρεάτου, Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε”. Επισημαίνει πάντως πως στις σχέσεις της δίνει δεύτερη ευκαιρία αλλά όχι τρίτη. Μοιράζεται επίσης την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια: ”Έχω ονειρευτεί την ημέρα του γάμου μου σε πολλές εκδοχές. Αλλά νομίζω πως όταν έρθει η ώρα ισως είναι διαφορετική απ’οτιδήποτε έχει περάσει από το μυαλό μου. Στο ρόλο της μητέρας με φαντάζομαι με το μωρό στον μάρσιπο παντού. Θα σου έλεγα και στη Βουλή”.

Όσον αφορά τα όνειρά της σε πολιτικό επιπεδο αναφέρει: ”Θα ήθελα να ανακαλύψω και άλλους δρόμους για να έρχομαι σε επαφή με τους πολίτες. Να βρω τον τρόπο για να είναι οι παρεμβάσεις μου πιο αποτελεσματικές ώστε να προωθούνται λύσεις σε προβλήματα μικρά και μεγάλα. Να πάρω μέρος στην προσπάθεια να φέρουμε την πολιτική ξαν΄στο προσκήνιο, να την κάνουμε πιο αληθινή, πιο προσιτή και κυρίως πιο ανοιχτή σε νέους ανθρώπους, με καινούριες πρακτικές και ιδέες”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More