Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.12.2010 | 10:25

Απίστευτο! Εταιρεία υποχρέωσε τις υπαλλήλους της να φοράνε κόκκινο βραχιόλι τις... δύσκολες μέρες!

Απίστευτο! Εταιρεία υποχρέωσε τις υπαλλήλους της να φοράνε κόκκινο βραχιόλι τις... δύσκολες μέρες!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
“Θα φοράτε κόκκινο βραχιολάκι για να ξέρουμε ότι έχετε... περίοδο”!   Αυτή ήταν η εντολή που έδωσε ο διευθυντής μιας εταιρείας, στη Νορβηγία (ευτυχώς ακόμα αυτό δεν το ζήσαμε στην Ελλάδα) αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όλους τους υπαλλήλους και κυρίως τις κυρίες!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail,το αφεντικό διέταξε όλες τις γυναίκες της επιχείρησης να φοράνε ένα κόκκινο βραχιολάκι κάθε φορά που έχουν περίοδο. Ο λόγος; Όπως ο ίδιος είπε έτσι θα δικαιολογούνται γιατί αφήνουν την δουλεία τους κάθε λίγο και τρέχουν στην τουαλέτα!
 
Αν είναι δυνατόν. Κι όμως. Την καταγγελία αυτή γνωστοποίησε συνδικάτο στην Νορβηγία χαρακτηρίζοντας το ως “τυραννικοί κανονισμοί τουαλέτας των Νορβηγικών εταιρειών”. Και πως να μην είναι τυραννία κάτι τέτοιο αλλά και αρκετά ρατσιστικό αφού το πότε έχει περίοδο μια γυναίκα είναι προσωπικό της θέμα.
 
Σύμφωνα πάντως με την εταιρεία η οποία έκανε έρευνα, ο λόγος που το ζητάει αυτό είναι επειδή έχει μειωθεί η παραγωγή και αυτό οφείλεται, όπως είπαν στο ότι οι εργαζόμενες ξοδεύουν περισσότερο χρόνο από ότι χρειάζεται στην τουαλέτα. Τι άλλο θα ακούσουμε πλέον!
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10