R. Pattinson: Κρύβεται στο εξοχικό της R. Witherspoon μετά την απιστία της Stewart!

Στο εξοχικό της καλής του φίλης και συναδέλφου Reese Witherspoon, φαίνεται πως κρύβεται ο Robert Pattinson μετά το σκάνδαλο με την απιστία της Kristen Stewart. Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε οριστικά από το σπίτι που έμενε με την επί 3 χρόνια αγαπημένη του και βρίσκεται στο ράντσο της συμπρωταγωνίστριάς του από την ταινία “Water for Elephants”
Μετά τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό “Us Weekly” και δείχνουν την Kristen Stewart σε καυτά στιγμιότυπα με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της Rupert Sanders, ο Pattinson έφυγε από το σπίτι τους στο Λος Άντζελες και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα, μάλιστα, το ίδιο περιοδικού, ο νεαρός ηθοποιός που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, ζήτησε βοήθεια στην Whitherspoon, η οποία του παραχώρησε το εξοχικό της για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει για ένα διάστημα.

Από την άλλη μεριά το περιβάλλον της Kristen, αναφέρει πως η Kristen είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τη σχέση της.
Δες φωτογραφίες του εξοχικού:

Read More

And More