Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.08.2011 | 11:53

Οι απειλές προς τον Α. Ρέμο: "Σου υποσχόμαστε θα πληρώσεις"

Οι απειλές προς τον Α. Ρέμο: Σου υποσχόμαστε θα πληρώσεις
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα του Αντώνη Ρέμου... Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε ανακοίνωση μερίδας οπαδών του Ηρακλή, την οπόια μάλιστα ανάρτησαν στο διαδίκτυο προκειμένου να προειδοποιήσουν τον τραγουδιστή.

Η απειλητική και υβριστική ανακοίνωση είχε τίτλο "Ελεος!!!" και φιγουράριζε στην ιστοσελίδα του συνδέσμου φιλάθλων του Ηρακλή " Αυτόνομη θύρα 10" στις 29 Ιουλίου. Το περιεχόμενό της όμως έπεσε γρήγορα στην αντίληψη των δικαστικών αρχών, οι οποίες κίνησαν όλες τις διαδικασίες προκειμένου να διερευνηθεί εαν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού.

Χθες λοιπόν, ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Νίκος Κωνσταντίνου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί εαν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για επίσημη θέση της ιστοσελίδας του συνδέσμου φιλάθλων του Ηρακλή “Αυτόνομη Θύρα 10” ή μιας μόνο μερίδας μελών.

Λίγα λόγια από την ανακοίνωση

"Η Δευτέρα έγινε Τρίτη, η Τρίτη Τετάρτη η Τετάρτη έγινε Πέμπτη και η Πέμπτη... Παρασκευή... Τελικά ούτε σήμερα θα μάθουμε ποιος είναι ο εκλεκτός του κυρίου Ρέμου..." Σταμάτα να παίζεις με την τρέλα του κόσμου. Κόψε επιτέλους τις μ... και πάρε αποφάσεις. Ο Ηρακλής χρειάζεται μια διοίκηση που θα "τρέξει" τον δικαστικό αγώνα και θα στελεχώσει άμεσα την ομάδα!"... Δεν καταλβαίνεις ότι κάθε λεπτό που περνάει ο Ηρακλής διασύρεται όλο και περισσότερο; Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάθε λεπτό που περνά διαλύεται το νευρικό μας σύστημα; Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η κατάσταση φτάνει στα άκρα με υπαιτιότητα 100% δική σου; Δεν έχεις ίχνος τσίπας;"

Και ο επίλογος που προκάλεσε την παρέμβαση των δικαστικών αρχών: " Επι δύο μήνες μας ταλαιπωρείς. Όμως σου υποσχόμαστε ότι θα την πληρώσεις αυτή την ταλαιπωρία διπλή και τρίδιπλη... Όχι εκεί που θα μας περιμένεις με τους μπράβους και τους μπάτσους αλλά εκεί που θα επιλέξουμε εμείς!"Ως τότε πάρε μια απόφαση και άιντε..."!

Σύμφωνα με πληρφορίες της Espresso, ο Αντώνης Ρέμος δεν έχει καταθέσει καμία απολύτως καταγγελία στο αρμόδιο τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10