To εκπτωτικό χωριό McArthurGlen ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του με τoν Αντώνη Ρέμο

Η αντίστροφη μέτρηση για την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων ξεκίνησε… Το αγαπημένο σου εκπτωτικό χωριό McArthurGlen φοράει τα γιορτινά του και εγκαινιάζει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου με μία μοναδική συναυλία. Θα σε βάλει στο γιορτινό κλίμα με μία ανεπανάληπτη βραδιά, γεμάτη χριστουγεννιάτικη λάμψη και τον Αντώνη Ρέμο να ξεσηκώνει το κοινό με τις επιτυχίες του!

Το ραντεβού είναι για την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 18:00 για να ζήσεις από κοντά την μαγεία και να ανάψουμε τα λαμπάκια του 17 μέτρων χριστουγεννιάτικου δέντρου με special guest τoν Aντώνη Ρέμο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα εγκαινιάσει τη χριστουγεννιάτικη περίοδο με μια μοναδική συναυλία με όλα τα αγαπημένα τραγούδια!


Η είσοδος θα είναι φυσικά δωρεάν για όλο το κοινό που θέλει να απολαύσει την μοναδική βραδιά. Σίγουρα δεν πρέπει να την χάσεις!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων θα φωτίσει τον ουρανό του στολισμένου εκπτωτικού χωριού! Φέτος τα Χριστούγεννα, για μία ακόμη χρονιά, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen θυμίζει σκηνικό βγαλμένο από το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι και σε περιμένει να σε ταξιδέψει στο χριστουγεννιάτικο κόσμο του.

Περιπλανήσου στα γραφικά και μοναδικά στολισμένα σοκάκια του κέντρου και ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων! Μπες στο κλίμα των γιορτών με μία απλή βόλτα στο στολισμένο εμπορικό κέντρο… Και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου, μπορείς να μετακινηθείς δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν, που έχουν βάλει μόνο για σένα, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

Η καλύτερη επιλογή για να κάνεις τα ψώνια σου για τα αγαπημένα σου πρόσωπα ειδικά τώρα στις γιορτές! Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου designer brands 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο shopping προορισμό!

Read More

And More