Α. Ρέμος – Υ. Μπόσνιακ: Διασκέδασαν μαζί με Θεοδωρίδου – Ρόκκο! Φωτογραφίες

Μια ακόμη βραδινή έξοδο έκαναν αυτές τις μέρες ο Αντώνης Ρέμος και η σύντροφός του Υβόννη Μπόσνιακ. Το γνωστό ζευγάρι διασκέδασε στα μπουζούκια και βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου που τραγουδά ο Στέλιος Ρόκκος.
Μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία τους και τη φιλία τους ο Αντώνης Ρέμος δεν θα μπορούσε να λείπει από το νυχτερινό σχήμα του φετινού χειμώνα με τον Στέλιο Ρόκκο και την Νατάσα Θεοδωρίδου. Έτσι βρέθηκε στο Κέντρο Αθηνών με την όμορφη Υβόννη και διασκέδασαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

/

Τι κι αν έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις το τελευταίο διάστημα, με τον Αντώνη να ετοιμάζεται για τη νέα συνεργασία με την Άννα Βίσση και την Υβόννη να ασχολείται με την πρώτη της συλλογή ρούχων, οι δυο τους βρίσκουν πάντα χρόνο για να περνούν μαζί.

/

Ο φωτογραφικός φακός, τους απαθανάτισε κατά την είσοδό τους στο νυχτερινό κέντρο, ενώ και καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ο γνωστός ερμηνευτής και το εντυπωσιακό μοντέλο κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλον, μιλούσαν και αντάλλασσαν τρυφερές ματιές.
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

Read More

And More