Αντώνης Ρέμος: “Θέλω να κάνω παιδιά με την Υβόννη”

Είναι ίσως ο τραγουδιστής για τον οποίο έχουν γραφτεί τα περισσότερα άρθρα περί γάμου. Τώρα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και τώρα θα παντρευτεί!! Ο Αντώνης Ρέμος μιλάει στη Real News και στον συνάδελφο Βασίλη Μπουζιώτη και εξηγει πως ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

“Με τον γάμο έχω κάποια θέματα… Δεν το βλέπεις γύρω μας πως είναι εχθρός των σχέσεων και τις περισσότερες φορές φθείρει την αληθινή αγάπη;:” αναφέρει σε ερώτηση του δημοσιογράφου.

Παρόλ’ αυτά παραδέχεται πως η Υβόννη είναι ο άνθρωπός του. “Συγκατοικούμε κι είμαστε ερωτευμένοι, περνάμε καλά μαζί, δεν κάνουμε σχέδια γάμου – για την ώρα τουλάχιστον κι όπως μας βγάλει! Ζούμε σαν παντρεμένοι και είναι ο άνθρωπός μου!” αναφέρει για τη σχέση του με το πανέμορφο μοντέλο. Άλλωστε όπως εξηγεί θεωρεί πως η Υβόννη μπορεί να γίνει πολύ καλή μητέρα. “Παιδιά ναι, θα ήθελα να κάνω. Θέλω να κάνω μια ωραία οικογένεια!”

Ο Αντώνης Ρέμος προετοιμάζεται αυτό τον καιρό πυρετωδώς για την εμφάνισή του στη Μύκονο μαζί με το ιερό τέρας της διεθνούς μουσικής σκηνής τον Χούλιο Ινγκλέσιας. “Είναι ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες ‘μύθους’ ή αν προτιμάς ‘θρύλους’ του τραγουδιού διεθνώς” αναφέρει για τον λατίνο καλλιτέχνη και δεν κρύβει το θυμό του για όλα όσα δημοσιεύονται για τον ίδιο και τις εμφανίσεις του στο Nammos, κυρίως με αφορμή το περσινό περιστατικό στο ίδιο κέντρο διασκέδασης πέρσι το καλοκαίρι.

“Αντί να ασχοληθούν με το ότι έρχεται στη χώρα μας μια τόσο σπουδαία προσωπικότητα, κα΄θονται και ασχολούνται με το πόσα θα πάρει και πόσο θα κάνει το εισιτήριο και γιατί εγώ πάω κι εμφανίζομαι εκεί όπου υπάρχει ασυδοσία σε όλα, με τη σαμπάνια να… φεύγει με τα καρότσια” αναφέρει και συμπληρώνει. “Εμένα η αμοιβή μου είναι στάνταρ – κι έχει πέσει πολύ το νυχτοκάματό μου λόγω της κρίσης, να το πω κι αυτό! – και δεν θα αλλάξει όσες σαμπάνιες και αν ανοίξουν εκείνο το βράδυ στο Nammos”.

Διάβασε τη συνέντευξη στη Real Life που κυκλοφορεί.

Read More

And More