Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Φουντώνουν οι φήμες πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Τέσσερα χρόνια σχέσης έκλεισαν ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το γνωστό και πολύ αγαπητό ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι στα καλύτερά του και δεν το κρύβει.
Αξίζει μάλιστα να αν αναφέρουμε πως το τελευταίο διάστημα ενισχύονται όλο και περισσότερο οι φήμες που τους θέλουν να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο τους μωράκι.
Προς το παρόν το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, και πολλές φορές στο παρελθόν, όταν υπήρχε φημολογία για εγκυμοσύνη, ο γνωστός τραγουδιστής είχε αποκαλύψει πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Ωστόσο, αυτήν τη φορά, τόσο οι ενδυματολογικές επιλογές της Υβόννης με τα πιο άνετα και αέρινα ρούχα, όσο και το στενό τους περιβάλλον που αναφέρει πως πράγματι είναι έγκυος, δείχνουν πως η ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου δεν θα αργήσει να έρθει.
Μάλιστα, κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού αναφέρει στο “ΟΚ!”: “Διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και οι δυο ήθελαν πολύ να γίνουν γονείς. Η πρώτη εξέταση δείχνει πως περιμένουν κορίτσι”.
Δες φωτογραφίες:

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” και το “Hello!” που κυκλοφορούν!

Read More

And More